Nová bezdrátová myš a klávesnice s razantně nižší hlučností při psaní a klikání

Klávesnice má standardní velikost a konstrukci odolnou například proti polití / Logitech
Na tuzemském trhu se objevila tichá bezdrátová sada MK295 Silent Wireless Combo obsahující klávesnici a myš s novou technologií SilentTouch, která snižuje hlučnost při psaní a klikání o 90 procent ve srovnání s jejím předchůdcem, sadou Logitech MK270.

Nová sada dodávaná v tmavošedé a světlešedé barvě má stejnou hmatovou odezvu jako MK270, ale bez rušivých zvuků, které by mohly obtěžovat vás nebo osoby ve vašem okolí.

„Hluk je při práci doma či v kanceláři jedním z nejškodlivějších faktorů ovlivňujících kreativitu, učení, produktivitu i duševní pohodu. Technologie SilentTouch v nové tiché bezdrátové sadě MK295 umožní soustředit se lépe na práci a omezit nepříjemné okolní rušení,“ řekla Delphine Donne-Crock ze společnosti Logitech.

Klávesnice má standardní velikost, konstrukci odolnou proti polití, trvanlivé klávesy a stabilní vyklápěcí nožky s nastavitelnou výškou, což zvyšuje její užitné vlastnosti a pohodlí při práci. Výdrž baterie je až 36 měsíců, takže můžete intenzivně pracovat přes bezproblémové bezdrátové připojení a nedělat si starosti s výměnou baterie. 

Kompaktní myš má tvar umožňující pohodlné držení a nabízí plynulé a přesné polohování a tichá tlačítka. Její baterie vydrží až 18 měsíců a dá se také vypínat, aby si udržela co nejvíce energie k práci.

Výkonné bezdrátové připojení s dosahem až 10 metrů zajišťuje malý USB adaptér Logitech, na který můžete po připojení k počítači s klidem zapomenout. Tichá bezdrátová sada MK295 bude v České republice dostupná od konce září za 969 Kč.  

Mohlo by vás zajímat

Reklama