Cenově dostupné notebooky Satellite Pro C40 a Pro C50 budou i v barvě Light Gold

 
Další 2 fotografie v galerii
Štíhlé provedení a nízká hmotnost dělají z modelů Satellite Pro praktické pomocníky v každodenním pracovním životě / Dynabook Europe
Dynabook Europe představil tento týden své první notebooky v barvě Light Gold. Jde o modely Satellite Pro C40 a Satellite Pro C50.

Nové přístroje, které jsou dostupné za zajímavou cenu, jsou optimalizovány pro profesionální firemní využití v kanceláři, pro vzdálenou práci z home office či intenzivní studijní nasazení.

Kromě praktických vlastností nabídnou notebooky uživatelům nově také atraktivní a poutavý design. Pro produktivní práci budou dle modelu a konfigurace k dispozici procesory Intel Core 10. a 11. generace, paměť RAM s kapacitou až 16 GB a možnosti rychlého pevného disku o velikosti až 512 GB.

Štíhlé provedení (od 18,9 milimetrů) a nízká hmotnost (od 1,55 kilogramů) dělají z modelů Satellite Pro praktické pomocníky v každodenním pracovním životě.

Nové modely by měly nabízet také dostatečnou konektivitu díky USB Type-C, HDMI, Wi-Fi 802.11ac a Bluetooth 4.2 nebo 5.0. Udávaná výdrž na baterii by se měla pohybovat kolem 10 hodin (v závislosti na modelu, měřeno pomocí Mobile Mark 2014).

Modely Satellite Pro C40-H a Satellite Pro C40-J s displejem o úhlopříčce 14“ i 15palcový Satellite Pro C50-H a Satellite Pro C50-J v barvě „Light Gold“ budou v České republice k dispozici během listopadu letošního roku. Jejich koncová doporučená cena se bude předběžně pohybovat od 14 300 Kč (včetně DPH).

Zdroj: Dynabook Europe

Mohlo by vás zajímat

Reklama