Ultralehký bezdrátový herní headset pro náročné hráče

 
Další 1 fotografie v galerii
Sluchátka se 40mm akustickými měniči mají dostatečně bohatý zvuk / Logitech G
Nový velmi lehký bezdrátový herní headset Logitech G435 LIGHTSPEED umožňuje hrát hry, poslouchat hudbu nebo komunikovat s přáteli na různých platformách.

Headset G435 váží pouze 165 gramů, a je tedy dostatečně lehký a pohodlný k celodennímu nošení. Svým tvarem dobře padne většině lidí, optimální je však na menší velikosti hlavy.

Vývojáři na něj umístili také označení pravé a levé strany v Braillově písmu, aby zrakově postižení snadno poznali, která strana je která. Disponuje i volitelným omezovačem hlasitosti.
 
Model G435 má certifikát CarbonNeutral, což znamená, že Logitech financuje procesy certifikované kompenzace uhlíku, aby vynuloval emise oxidu uhličitého související s tímto výrobkem. Z celkového množství plastových dílů je jich minimálně 22 % vyrobeno z recyklovaného plastu a papírový obal pochází z lesů s certifikací FSC. 

Kombinace herní 2,4GHz bezdrátové technologie LIGHTSPEED a Bluetooth s nízkým zpožděním vám dává svobodu volby bezdrátového připojení k počítači, systému PlayStation, telefonu a dalším zařízením. Připojuje se přes LIGHTSPEED prostřednictvím 2,4GHz adaptéru s konektorem USB-A vyladěným pro potřeby hráčů. Připojení přes Bluetooth s nízkým zpožděním zajišťuje rychlejší přenos zvuku než u standardního Bluetooth připojení.
 
Sluchátka se 40mm akustickými měniči mají dostatečně bohatý zvuk. Dvojice vylepšených směrových mikrofonů umožnila odstranit raménko mikrofonu, zesílit hlas a zároveň snížit šum na pozadí, takže budete znít, jako byste byli ve stejné místnosti jako vaši přátelé.
 
Nový bezdrátový headset G435 se vyrábí ve třech barevných kombinacích: černá + neonově žlutá, modrá + malinová a smetanově bílá + fialová. Nový headset bude dostupný v České republice již v průběhu září, a to za 1 990 Kč. 

Zdroj: Logitech G

Mohlo by vás zajímat

Reklama