Bezdrátový herní headset Sennheiser s téměř nulovým zpožděním

Nechybí možnost propojení pomocí USB, které umožní přenos zvuku i rychlé dobití akumulátoru / Sennheiser
Správní pařmeni by měli zpozornět: nový herní headset Sennheiser GSP 670 díky bezdrátovému USB adaptéru pro připojení PC či Playstation 4 nabídne téměř nulové zpoždění. Pro maximální všestrannost disponuje headset i připojením pomocí technologie Bluetooth.

Hráči se mohou u této novinky těšit na frekvenční rozsah 10 – 23 000 Hz a výdrž až 20 hodin na jedno nabití. Pohodlí zajišťuje konstrukce s dvouosým kovovým kloubem, inovativním mechanismem pro nastavení přítlaku a ergonomické polstrování náušníků.

Nechybí řada ovládacích prvků na těle sluchátek. Pro snadné nastavení hlasitosti výrobce na pravou mušli umístil hned dva kruhové voliče. Větší slouží pro herní audio a menší pro komunikaci. Nechybí programovatelné tlačítko, které nastaví libovolný zvukový profil. Pro aktivaci mikrofonu s potlačením okolních ruchů postačí jeho vyklopení.

Možnosti headsetu rozšiřuje aplikace Sennheiser Gaming Suite, která umožňuje specifické nastavení zvuku pro různé hry i binaurální simulaci prostorového zvuku s konfigurací 7.1.

Kromě bezdrátového připojení s nízkou latencí, které zprostředkovává přibalený adaptér, nabízí sluchátka i spojení pomocí Bluetooth. Díky kodekům aptX LL a AAC uživatelé dosáhnou věrného zvuku i s telefony a tablety. Oba systémy mohou navíc pracovat zároveň a poskytnou jistotu, že ani v té nejdivočejší herní mele uživateli neunikne důležitý telefonát.

Nechybí možnost propojení pomocí USB, které umožní přenos zvuku i rychlé dobití akumulátoru. Ten bude již po 7 minutách připraven na 2 hodiny hraní a plného nabití dosáhne během jedné hodiny. Následně zajistí výdrž 16 hodin v případě použití s bezdrátovým adaptérem a celých 20 hodin v případě Bluetooth připojení. Automatické uspání v případě nečinnosti navíc zajistí, že hráč z baterie dostane skutečně maximum.

Mohlo by vás zajímat

Reklama