USB adaptér s Wi-Fi 6 snadno zasíťuje laptop nebo stolní počítač

Adaptér DWA-X1850 je vybaven technologií MU-MIMO a OFDM / D-Link
Nový adaptér AX1800 Wi-Fi 6 USB společnosti D-Link je vysokorychlostní, snadno instalovatelné přenosné zařízení pro stolní sestavy i laptopy, které posiluje bezdrátové připojení i zabezpečení domácností nebo kanceláří.

Novinka je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí bez velkých investic upgradovat své připojení na nejnovější technologii Wi-Fi 6 a užít si hraní bez lagů, rychleji stahovat velké soubory, účastnit se videohovorů bez výpadků nebo streamovat videa ve vysokém rozlišení 4K i 8K.

Díky nejnovější technologii Wi-Fi 6 se AX1800 Wi-Fi 6 USB (DWA-X1850) dokáže připojit k bezdrátovým sítím s rychlostí až 1 200 Mb/s a ​​zároveň pomáhá optimalizovat celkovou efektivitu a výkon sítě.

DWA-X1850, který je vybaven technologií MU-MIMO a OFDM, umožňuje sítím se standardem Wi-Fi 6 dosáhnout jejich skutečného potenciálu a poskytovat rychlejší a stabilnější připojení i v situacích, kdy více zařízení najednou přenáší různá data v rušném domácím nebo i kancelářském prostředí. Navíc podporuje nejnovější autentizaci a šifrování WPA3, čímž zajistí bezpečnější připojení k bezdrátovým sítím.

Novinka je také vybavena podporou dvou pásem, což umožňuje připojení buď v pásmu s kmitočtem 2,4 GHz nebo 5 GHz. To zajišťuje mimořádnou flexibilitu a vylepšenou konektivitu tím, že umí využívat méně rušené 5GHz pásmo, které poskytuje spolehlivější a rychlejší připojení.

Adaptér DWA-X1850 je jednoduše přenosný a snadno se používá. Díky předinstalovanému softwaru se po zapojení do USB portu počítače nainstaluje během několika sekund. Adaptér Wi-Fi 6 navíc podporuje vysokorychlostní rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) a využívá tak maximální rychlost při přenosu dat.

Nový adaptér AX1800 Wi-Fi 6 USB (DWA-X1850) je již v České republice v prodeji, a to za 1 399 Kč.

Zdroj: D-Link

Mohlo by vás zajímat

Reklama