S novým Wi-Fi 6 routerem TP-Link AX72 streamujte v rozlišení až 8K

Wi-Fi router Archer AX72 podporuje technologii OneMesh / TP-Link
Nejnovější TP-Link Archer AX72 je určený nejen k tomu, aby v domácnosti zajistil nadstandardní připojení více koncových zařízení současně, ale například i k realizaci datově natolik náročných aktivit, jako je streamování videa v 8K rozlišení.

Díky standardu Wi-Fi 6 si můžete užít vyšší rychlosti, menší odezvy a vyšší kapacitu připojení, takže třeba při videokonferenci s vaším šéfem už nemusíte řešit, že se ve vedlejší místnosti váš potomek právě připojil k on-line hře.

Samozřejmostí jsou i technologie, které má router navíc a které dále zajišťují vyšší rychlost a stabilitu. Jde třeba o HE160, výkonný modul FEM, 6 externích antén, technologii Beamforming (modelování paprsku), provedení 4T4R, MU-MIMO a OFDMA, díky kterým tenhle router dokáže zajistit připojení až pro stovku zařízení současně, a to bez vnímatelné odezvy.

Celé to pohání účinný 64bitový procesor Qualcomm nové generace, jenž routeru Archer AX72 umožňuje pohotové zpracování dat a také dále snižuje latenci v rámci sítě, díky čemuž je výsledná síť robustní a zároveň stabilní. Vysokorychlostní paměť byla vyrobena 14nm procesem.

Povrch zařízení tvoří vzor připomínající brnění s celkovou plochou 167 cm², která je určena k odvodu tepla a díky tomu můžete potenciál routeru využít skutečně naplno. Zároveň se jedná o designovou záležitost, která routeru dodává moderní vzhled.

Wi-Fi router TP-Link Archer AX72 podporuje technologii OneMesh, díky které nabízí bezproblémové pokrytí celé domácnosti bez výpadků a prodlev. Stačí přidat extender podporující OneMesh. Jednotlivá koncová zařízení pak mohou přepínat mezi zdroji signálu podle toho, který zdroj právě vysílá nejsilněji a nejefektivněji.

Mohlo by vás zajímat

Reklama