Počítačová skříň VALOR AIR Mid-Tower se třemi ventilátory

VALOR AIR využívá patentovaný odnímatelný magnetický přední panel / XPG
Nová počítačová skříň VALOR AIR typu mid-tower má optimalizované proudění vzduchu a je vybavena bočním panelem z tvrzeného skla, díky němuž vyniká elegantní design.

Přes své kompaktní rozměry poskytuje VALOR AIR dle informací výrobce dostatek vnitřního prostoru pro podporu a umístění hardwaru a nejrůznějších komponent. Je vhodný pro všechny typy hráčů a počítačových nadšenců. Díky optimalizované dynamice proudění vzduchu, dostatečnému prostoru a stylovému provedení nabízí dokonalou rovnováhu mezi designem a funkčností. 

Počítačová skříň XPG VALOR AIR typu mid-tower má elegantní vzhled a účinně nasává chladný vzduch zvenčí prostřednictvím tří vestavěných 120mm ventilátorů v přední části. Jeden 120mm ventilátor v zadní části pak odvádí ohřátý vzduch. Přestože má skříň prostorově úsporné rozměry, je schopna pojmout grafické karty o velikosti až 335 mm.

Může podporovat napájecí zdroje o délce 160-180 mm, včetně XPG CORE REACTOR s certifikací 80 PLUS GOLD a XPG CYBERCORE s certifikací 80 PLUS PLATINUM. XPG VALOR AIR je jednoduše a elegantně navržená skříň, která poskytuje dostatečné proudění vzduchu, dostatek prostoru a výkonu za přijatelnou cenu.

XPG VALOR AIR využívá patentovaný odnímatelný magnetický přední panel a je vybaven bočním panelem z tvrzeného skla, který lze snadno sejmout pouhým povolením šroubků. Řada vstupních a výstupních portů v horní části zahrnuje dva porty USB 3.2 Gen 1 a konektor pro sluchátka/mikrofon. Prachové filtry jsou navrženy s odnímatelným a magnetickým mechanismem, díky němuž je čištění snadné a intuitivní. 

VALOR AIR je vybaven dvěma odnímatelnými 2,5″ držáky HDD/SSD v zadní části přihrádky základní desky, které mohou uživatelé snadno instalovat a následně i vyjmout. Pod krytem je umístěna další odnímatelná kombinovaná klec na 2,5″/3,5″ disky, která zvyšuje flexibilitu správy kabelů napájecího zdroje.

Zdroj: XPG

Mohlo by vás zajímat

Reklama