SSD disk LEGEND 960 je čtyřikrát rychlejší než standardní SSD disky PCIe Gen3

LEGEND 960 podporuje rozhraní PCIe 4.0 a funguje s konzolemi PS5 jako rozšířené úložiště / ADATA Technology
Společnost ADATA Technology představila nový SSD disk LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280. S nástupem Webu 3.0 a rozvojem virtuálních světů přináší LEGEND 960 novou úroveň výkonu pro pokročilé aplikace, jako jsou 3D animace, herní design, virtuální umění a další.

ADATA LEGEND 960 poskytuje dle výrobce uživatelům výrazné zvýšení výkonu díky rychlostem sekvenčního čtení a zápisu 7 400/6 800 MB/s a je kompatibilní s NVMe 1.4.

Díky tomu je až čtyřikrát rychlejší než standardní SSD disky PCIe Gen3. Navíc podporuje nejnovější platformy Intel a AMD, stolní počítače a notebooky, včetně notebooků s platformami Intel Evo. Dokonce je i kompatibilní s PCIe 3.0 pro větší pohodlí všech uživatelů.

LEGEND 960 podporuje rozhraní PCIe 4.0 a funguje s konzolemi PS5 jako rozšířené úložiště (až o 4 TB). Nejenže jeho velikost odpovídá designu slotu, ale také zajišťuje plynulé a nezpomalené hraní.

Novinka je vybavena mezipamětí SLC a pamětí DRAM pro výhody při načítání systému a ukládání dat. Nabízí náhodné 4K čtení/zápis až 750K/630K IOPS pro plynulejší multitasking.

Navíc díky LDPC (Low Density Parity check Code) a 256bitovému šifrování AES si uživatelé mohou být jisti, že jejich data zůstanou naprosto v bezpečí. LEGEND 960 prošel přísným ověřováním a testováním, aby byla zajištěna jeho spolehlivost. Pokud by to nestačilo, je na něj poskytována pětiletá záruka.

Zdroj: ADATA Technology

Mohlo by vás zajímat

Reklama