ThinkCentre neo 50a 24 All-in-One s procesory Intel Core 12. generace a 23,8palcovým Full HD displejem

Neo 50a 24 obsahuje audio od společnosti Harman a výsuvnou webovou kameru / Lenovo
Nový stolní počítač AIO značky Lenovo je vybavený nejnovějšími procesory Intel Core řady H 12. generace s grafikou Intel Arc A370M a operačním systémem Windows 11, disponuje také adaptivním stmíváním obrazovky, potlačením šumu a funkcí AI Meeting Manager.

ThinkCentre neo 50a 24 nabízí dle webu výrobce 23,8palcový Full-HD displej s certifikací TÜV Rheinland Low Blue Light a širokým pozorovacím úhlem, dostupný rovněž ve variantě s dotykovým ovládáním.

Ve stylovém minimalistickém designu za použití moderní barvy terrazzo s materiálovou úpravou značky, se ukrývá ochrana ThinkShield se zabezpečením na bázi fTPM, která s ochranou na úrovni systému BIOS a zabezpečením portů zajišťuje bezpečnost celého systému. 

Dostatečný výpočetní výkon, grafika na profesionální úrovni a kapacita paměti až 16 GB se postarají i o ty nejnáročnější úkoly, a navíc existuje mnoho možností, kam data ukládat. Wi-Fi 6 maximalizuje šířku pásma v přetížených sítích pro bezproblémovou spolupráci v cloudu.

Detekce přítomnosti člověka díky podpoře umělé inteligence umožňuje bezdotykové přihlášení pro snadné používání a pohodlí více uživatelů. Zároveň dokáže inteligentně ztlumit displej, když uživatel odvrátí zrak, čímž snižuje spotřebu energie. Adaptivní obrazovka snímá okolní světlo a podle potřeby tlumí nebo rozjasňuje displej. 

Efektivní a fungující spolupráce je pro moderní pracoviště nezbytná. Neo 50a 24 obsahuje audio od společnosti Harman a výsuvnou webovou kameru. Je také vybaven funkcí AI Meeting Manager, která nabízí překladač v reálném čase, převod hlasu na text, titulky, editor poznámek ze schůzky a hlasovou interakci Amazon Alexa. 

ThinkCentre neo 50a 24 bude v prodeji v České republice od října 2022, a to s cenou začínající na 24 000 Kč (včetně DPH).

Zdroj: Lenovo

Mohlo by vás zajímat

Reklama