Powerbanka Xtorm Titan Pro s 24 000mAh kapacitou disponuje čtyřmi USB-C konektory

Novinka disponuje ochranou proti přetížení, hlubokému vybití i zkratu / Xtorm
Nová powerbanka Xtorm Titan Pro je schopná dobít výkonný notebook již za 1,5 hodiny. Navíc použitý stavový LED displej a magneticky integrovaný kabel posouvají její praktičnost téměř k dokonalosti.

Model Xtorm Titan Pro nabízí uživateli hned 4 USB-C konektory, které poskytnou dostatek výkonu nejen pro smartphone. Podle webu Xtorm zvládnou napájet dva notebooky MacBook Air, iPhone a chytré hodinky zároveň.

S celkovým 150W výkonem a až 140 W na jediném USB-C portu nebude novince činit potíže ani leckterý herní notebook. Kapacita 24 000 mAh přitom dává tušit, že typický smartphone nabije Xtorm Titan Pro hned několikrát. Díky 100W Power Delivery vstupu lze navíc powerbanku dobít na 100 % do 2 hodin.

Novinka zaujme i precizním zpracováním a praktickými detaily jako je propojovací kabel s magnetickým uložením, který je vždy po ruce. Díky podpoře průchozího nabíjení lze na cestách snadno dobít veškerá zařízení z jediné zásuvky.

Uživatelé tak mohou zapomenout na nutnost vozit hned několik adaptérů a redukcí. Milovníci zajímavých technických řešení jistě ocení i výrazný LED displej, který se objeví pouze ve chvíli, kdy je třeba a jinak zůstává zcela neviditelný. Samozřejmostí je pak spolehlivá ochrana proti přetížení, hlubokému vybití a zkratu přispívající k vysoké spolehlivosti a dlouhé životnost powerbanky.

Xtorm Titan Pro je extrémním řešením pro ty nejnáročnější. Najdou se ale i tací, kteří 150W výkon nevyužijí, přitom by využili praktičnost a další výhody, které powerbanka nabízí. A právě pro ně výrobce přichystal dostupnější powerbanku Xtorm Titan.

Ta disponuje stejnou kapacitou 24 000 mAh a sestavou 60W USB-C dvou 30W. Ani u tohoto modelu nechybí praktické průchozí nabíjení, magneticky uložený propojovací kabel, nebo neotřelý (ne)viditelný informační displej.

Powerbanku Xtorm Titan Pro získají zájemci na smarty.cz a u dalších partnerů za 4 990 Kč. Dostupnější varianta Xtorm Titan je pak v prodeji za 3 990 Kč.

Zdroj: Xtorm

Mohlo by vás zajímat

Reklama