Nový notebook Vivobook S 15 OLED zaujme kamuflážním designem i výkonem

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition využívá osmijádrový procesor Intel Core i5-13500H / ASUS
ASUS představil notebook Vivobook S 15 OLED BAPE Edition, který vznikl ve spolupráci s módní značkou A BATHING APE (BAPE). Tato limitovaná edice notebooku zaujme jak streetwearové nadšence, tak ty, kteří fandí novým technologiím.

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition nabízí originální vzhled s dosud nevídanými vzory inspirovanými ikonickým maskovacím designem BAPE. Vzor je dostupný ve dvou barevných provedeních, zelené a modré kamufláži, a zdobí dle webu výrobce nejen notebook, ale také příslušenství, které je součástí balení, jako je figurka, myš, brašna a sada samolepek.

Vedle atraktivního vzhledu nabízí Vivobook S 15 OLED BAPE Edition také vysoký výkon a certifikaci Intel Evo. Je vybaven procesorem až Intel Core i9-13900H 13. generace, který poskytuje dostatečnou rychlost a efektivitu.

Díky 16 GB LPDDR5 paměti a OLED displeji s 2,8K rozlišením a obnovovací frekvencí 120 Hz zaručuje tento notebook kvalitní obraz. 75Wh baterie s dlouhou výdrží zase umožňuje uživatelům pracovat bez ohledu na to, kde se právě nacházejí.

Vivobook S 15 OLED BAPE Edition využívá standardně osmijádrový procesor Intel Core i5-13500H, který zaručuje vysoký výkon a rychlou odezvu. Díky taktovací frekvenci až 5,4 GHz bez problémů zvládá náročné úlohy, jako jsou střih videa nebo náročný multitasking. 

Tento notebook s kamuflážním designem BAPE je dostupný v rámci předprodeje již od 17. srpna 2023, standardně se na tuzemském trhu objeví již od září 2023, a to v limitovaném množství za cenu 27.490 Kč.

Zdroj: ASUS, BAPE

Mohlo by vás zajímat

Reklama