Bezdrátový router Predator Connect podporuje rychlé připojení Wi-Fi 6E

Router umožňuje hráčům dosáhnout rychlosti až 7,8 Gb/s / Acer
Nový bezdrátový router Acer Predator Connect W6 se zapojil do doporučeného programu NVIDIA GeForce NOW, který umožňuje hrát hry v cloudu v rychlém a stabilním herním prostředí, automaticky optimalizovaném pro vysoká rozlišení.

Router je založen dle webu výrobce na 2GHz čtyřjádrovém procesoru Arm Cortex, 1GB DDR4 RAM, 4GB ROM, softwaru Hybrid QoS a poskytuje rychlé připojení k nově otevřené 6GHz třípásmové síti Wi-Fi.

Díky vícenásobnému připojení Wi-Fi 6E umožňuje tento router hráčům dosáhnout rychlosti až 7,8 Gb/s a zároveň podporuje nízké latence (2 ms), což prakticky eliminuje možnost, že by router trpěl zadrháváním, přetížením a latencí.

GeForce NOW snižuje latenci díky rychlejšímu vykreslování her, efektivnějšímu kódování a vyššímu počtu snímků za sekundu. Samotný router Predator Connect W6 Wi-Fi 6E je vybaven několika technologiemi pro vytvoření ultrarychlé hybridní sítě.

GeForce NOW podporuje více než 1 600 titulů a každý týden přibývají nové hry. Hráči si mohou vychutnat hity AAA, jako jsou Cyberpunk 2077, Baldur’s Gate III, A Plague Tale: Requiem a mnoho dalších. Nový router je navržen tak, aby hráčům poskytl co nejlepší zážitek při hraní her v cloudové herní službě GeForce NOW v rozlišení až 4K při 120 snímcích za sekundu nebo 1080p při 240 fps.

Software Hybrid QoS je kompatibilní s technologií Intel Killer Prioritization Engine a je navržen tak, aby detekoval a zrychloval síťový provoz pro dosažení maximální rychlosti. Hráči mohou převzít plnou kontrolu díky prioritizaci zařízení a aplikací a posílit svůj signál kalibrací pokrytí signálu Wi-Fi do počítače odpovídajícím nastavením šesti antén. Příslušné kontrolky LED na routeru indikují sílu signálu pomocí řady barev.

Software ACS (Auto Configuration Server) nainstalovaný v routeru skenuje prostředí Wi-Fi a zjišťuje, zda a kde dochází k přetížení, a jednoduchým kliknutím umožňuje hráčům přejít na nejméně přetížený kanál z připojených pásem Wi-Fi.

A software Intelligent Device Recognition zase umožňuje fungování routeru na jakémkoli zařízení nebo aplikaci. Vestavěný Trend MicroTM Home Security Engine udržuje škodlivé weby a potenciální útoky na uzdě prostřednictvím bezpečnostní ochrany IoT.

Zdroj: Acer

Mohlo by vás zajímat

Reklama