Webkamera MX Brio se 4K Ultra HD rozlišením má i dva směrové mikrofony

Kvalita obrazu je kromě automatické korekce světla zvýšena pomocí umělé inteligence / Logitech
Logitech představil novou webkameru MX Brio (MX Brio 705 for Business), která byla navržena tak, aby splňovala požadavky náročných koncových uživatelů a firem.

Model MX Brio je dosud nejpokročilejší webová kamera společnosti Logitech a patří spolu s klávesnicemi a myšmi MX do ekosystému řady Master Series. Rozlišením Ultra HD 4K (3 840 x 2 160 bodů) pomáhá dle webu výrobce kreativním profesionálům a vývojářům vylepšit dojem z jejich virtuálních prezentací a efektivně sdílet výsledky práce a další nápady.

Rozlišení Ultra HD 4K a pokročilý snímač webkamery MX Brio jsou dokladem neustále probíhajících inovací ve společnosti Logitech, jelikož oproti svojí předchozí vlajkové lodi, webové kameře Brio 4K, nabízí o 70 % větší počet pixelů, což umožňuje získat dostatečně ostrý obraz.

Kvalita obrazu je kromě obvyklé automatické korekce světla zvýšena pomocí umělé inteligence s důrazem na vykreslení obličeje. Výsledkem je přirozenější obraz a video s 2x lepší viditelností obličeje a 2x jemnějšími detaily obrazu v obtížných světelných podmínkách ve srovnání s kamerou Brio 4K, jak bylo potvrzeno testováním v laboratoři DXOMARK.

Vylepšené funkce umožňují uživatelům vyladit svůj vzhled ručním nastavením expozice, barevného odstínu, živosti barev, velikosti zorného pole a dalších parametrů pomocí softwaru Logi Options+, Logi Tune a G HUB.

Režim Show Mode usnadňuje snímání náčrtů nebo jiných fyzických objektů na stole pouhým nakloněním webové kamery. MX Brio má také dva směrové mikrofony pro potlačení hluku v pozadí, takže vás bude lépe slyšet, a integrovanou clonu pro ochranu soukromí. Firemní uživatelé MX Brio 705 mohou pomocí Logi Tune aktivovat funkci automatického rámování RightSight, která detekuje mluvčího a zaměřuje se na něj, i když se pohybuje.
 
Pro IT týmy, které vybavují pracovní stanice zaměstnanců a domácí kanceláře, je určen model MX Brio 705 for Business, který je kompatibilní s většinou videokonferenčních platforem, je certifikován pro Microsoft Teams, Google Meet a Zoom a spolupracuje také s Chromebookem.

Navíc mohou správci IT vybavení bezpečně aktualizovat firmware a řešit problémy různě vybavených pracovních týmů prostřednictvím webové platformy pro správu zařízení Logitech Sync. Kamera MX Brio bude k dostání v České republice od března 2024 v grafitové a světle šedé barvě za doporučenou maloobchodní cenu 5 799 Kč.

Zdroj: Logitech

Mohlo by vás zajímat

Reklama