Nové inkoustové multifunkční A4 tiskárny ze stáje Epson s vysokou rychlostí tisku a skenování

Díky vylepšenému uživatelskému rozhraní s barevnou dotykovou obrazovkou je ovládání snadné / Epson
Tiskárny Epson AM-C400 a AM-C550 představují průlom v miniaturizaci technologie Line Inkjet. Oba modely jsou vhodným řešením pro uživatele vyžadující vyšší objem tisku.

Nové tiskárny se vyznačují vysokou rychlostí tisku a skenování (až 55 stránek za minutu při tisku a 100 obr./min při skenování), vysokou kapacitou papíru a cartridgemi s vysokou výtěžností (až 31 500 stran). Díky vylepšenému uživatelskému rozhraní s barevnou dotykovou obrazovkou je dle webu výrobce ovládání snadné a rychlé.

Součástí jejich provedení je dráha papíru ve tvaru písmene C, která zmenšuje instalační prostor, díky čemuž tyto tiskárny patří k nejmenším ve své třídě a jsou ideální do prostředí vyžadujících vysoce spolehlivá a produktivní zařízení, ale s omezeným prostorem.

Vysoká rychlost tisku, spolehlivost a malý instalační prostor tu jdou ruku v ruce se sníženou spotřebou energie a odpadu, jak už je u inkoustových tiskáren Epson Heat-Free zvykem, což dále přispívá k udržitelnosti a nabízí se jako zajímavá alternativa k tradičním laserovým tiskárnám.

Tyto multifunkční tiskárny byly vyvinuty pro Epson Open Platform, takže je lze snadno integrovat do stávajících technologických infrastruktur a jsou kompatibilní se všemi softwarovými řešeními třetích stran.

Společnost Epson nové tiskárny AM-C400 a AM-C550 poprvé předvedla svým českým a slovenským parterům v rámci akce WorkForce AM-C Launch Event, který se uskutečnil 20. a 21. března 2024 v pražském showroomu Epson.

Zdroj: Epson

Mohlo by vás zajímat

Reklama