Nízkoprofilová klávesnice G515 s pěnovou zvukovou izolací umožňuje rychlejší hraní i psaní

Klávesnice G515 je vysoká pouhých 22 mm / Logitech G
Nová bezdrátová herní klávesnice bez numerického bloku Logitech G515 LIGHTSPEED TKL nabízí pokročilé technologie, výkonné funkce a moderní provedení s nízkým profilem.

Nízkoprofilové klávesnice mají čistší, estetičtější vzhled a umožňují velmi rychlé psaní. Díky nízkým spínačům a tenčí konstrukci je dle webu výrobce používání G515 efektivnější a pohodlnější.

„S ikonickou herní klávesnicí G915 přinesla společnost Logitech G na trh první nízkoprofilovou klávesnici svého druhu, která je známá svojí výjimečnou kvalitou, špičkovým výkonem a prvotřídním designem. U G515 jsme všechno ještě zdokonalili,“ říká Arnaud Perret-Gentil, vedoucí oddělení PC Gaming společnosti Logitech G. „Zachovali jsme elegantní vzhled a zároveň jsme do ní zabudovali naše nejnovější technologické inovace, jako jsou LIGHTSPEED, LIGHTSYNC a KEYCONTROL, abychom hráčům nabídli pokročilé funkce pro perfektní herní zážitky.“

Klávesnice G515 je vysoká pouhých 22 mm, takže k příjemnému a pohodlnému hraní není zapotřebí opěrka zápěstí. Je vybavena nízkými spínači, které se aktivují už při stlačení o pouhých 1,3 mm a mají celkovou hloubku stisknutí 3,2 mm, což je míň než u standardních spínačů. To pomáhá hráčům urychlit herní akce.

Kromě toho má pěnovou zvukovou izolaci, výrobcem předmazané spínače, integrované stabilizátory a prvotřídní hmatníky kláves z PBT. To všehno zajišťuje optimální pohodu hráčů, kteří ocení plynulejší ovládání bez rušivých zvuků.

G515 je vybavena také nedávno představenou technologií Logitech G KEYCONTROL, která širokou nabídkou přizpůsobení svých funkcí daleko přesahuje možnosti běžných klávesnic. Ke každé klávese lze přiřadit až 15 různých akcí, aby si hráči mohli nakonfigurovat klávesnici pomocí maker, zvukových signálů, světelných efektů a dalších funkcí.

Nadefinování vrstev funkcí kláves a modifikátorů, jako je G SHIFT, pomocí KEYCONTROL rozšiřuje možnosti adaptace na každou herní situaci a umožňuje přepínat jednotlivá rozložení kláves stisknutím jediného tlačítka. G515 s KEYCONTROL tak přináší bezprecedentní personalizaci a vyladění ovládání.

Bezdrátová herní klávesnice bez numerického bloku Logitech G515 LIGHTSPEED TKL je již k dostání v černé a bílé barvě za doporučenou cenu 3.699 Kč.

Zdroj: Logitech G

Mohlo by vás zajímat

Reklama