OmniBook X 14 s novým procesorem Snapdragon X Elite a výdrží baterie až 26 hodin

S váhou pouhých 1,35 kg je novinka ideálním společníkem na cesty / HP
Na český trh uvádí společnost HP model OmniBook X 14, nejnovější AI notebook, který kombinuje výkon, bezpečnost a styl do jednoho mobilního balíčku. Toto zařízení je osazené procesorem Snapdragon X Elite s dedikovanou NPU, která umožňuje rychlou odezvu při každodenních úkolech, ať už pracujete, studujete nebo tvoříte.

Zabudovaná NPU (Neural Processing Unit) navíc zvládá podle webu výrobce až 45 bilionů operací za sekundu, čímž posouvá využití AI nástrojů přímo na zařízení na zcela novou úroveň.

Díky 14palcovému displeji s rozlišením 2,2K, technologii Eyesafe pro ochranu očí a rekordní výdrži baterie až 26 hodin vám tento notebook umožní pracovat i bavit se celý den bez kompromisů. A s váhou pouhých 1,35 kg je ideálním společníkem na cesty.

Výjimečnost OmniBooku X 14 nespočívá jen ve výkonu. Nabízí nejmodernější nástroje pro online spolupráci, jako je technologie HP Studio Boost a Poly Studio, které zajišťují dokonalý zvuk a obraz při videohovorech. Umělá inteligence se zapojuje i do kreativních aplikací, kde zjednodušuje a zrychluje úpravy fotografií a videí.

Kromě technologických vychytávek notebook potěší i ekologicky smýšlející uživatele. Jeho tělo obsahuje 50 % recyklovaného hliníku a pyšní se certifikacemi ENERGY STAR a EPEAT Climate+ Gold.

HP OmniBook X 14 je navíc jedním z nejbezpečnějších AI notebooků nové generace, což znamená, že ochrana dat je na nejvyšší úrovni. HP OmniBook X AI PC je na českém trhu dostupný od poloviny října v cenách od 34 990 Kč.

Zdroj: HP

Mohlo by vás zajímat

Reklama