Nové stolní monitory s 27palcovou obrazovkou a dokovací stanicí

Maximální obrazovka, zároveň minimální kabelový nepořádek, tak lze charakterizovat tuto novinku / Sharp NEC Display Solutions Europe
Společnost Sharp NEC Display Solutions Europe představila první stolní monitory uvedené na trh pod značkou Sharp. Dva nové modely monitorů s 27“ obrazovkou, MultiSync EA272Q a MultiSync EA272U, navazují na tradici kvality značky MultiSync a jsou ideální pro použití ve firemních a domácích kancelářích i na dispečinkových pracovištích.

Pro obrazově náročné aplikace nabízí Sharp MultiSync EA272Q (QuadHD) a MultiSync EA272U (UltraUHD) vysokou hustotu pixelů, což v kombinaci s 27“ displejem nabízí dle webu výrobce rozšířené desktopové plochy pro nejproduktivnější osobní pracovní prostory.

Uživatelé tak mohou ještě více rozšířit svůj vizuální komfort díky téměř nepřerušené konfiguraci více obrazovek s ultra úzkým rámečkem a DisplayPort OUT daisy-chain. Díky výkonnému 90W USB Type-C připojení a vestavěné síti LAN se stolní modely stávají plně funkčními dokovacími stanicemi.

S jediným kabelem pro připojení notebooku/PC k monitoru při současném napájení zařízení zůstává pracovní prostor komfortní a bez zbytečného kabelového nepořádku, což minimalizuje elektronický odpad. Ekologické vlastnosti monitorů pokračují v úspoře energie až o 30 % díky senzorové technologii, která automaticky snižuje jas nebo vypíná monitor podle aktuálních schémat používání. 

S ohledem na uživatelský komfort, je 150mm výškově nastavitelný stojan a ergonomické funkce obou monitorů snadno přizpůsobitelné individuálním požadavkům uživatelů, zatímco technologie s nízkým modrým světlem (low-blue light) a bez blikání (flicker-free) zajišťují pohodlí a ochranu očí. Oba modely jsou dostupné v černé a bílé barvě, aby vyhovovaly každému barevnému schématu kanceláře.

„Maximální obrazovka, minimální kabelový nepořádek – to byla vize, kterou jsme měli na mysli pro první dva stolní monitory značky Sharp,“ řekl Alistair Round, produktový manažer komerčních displejů ve společnosti Sharp NEC Display Solutions Europe.

„Nové stolní monitory zlepšují produktivitu prostřednictvím plynulých pracovních postupů, podporují energeticky účinné používání technologií a nabízejí ergonomický komfort, to vše při detailním zobrazení. Jsme také hrdí na to, že tyto dva modely s logem Sharp splňují náš závazek k vysoké kvalitě a udržitelné inovaci. V souladu s naším mottem ‘změna prostřednictvím kontinuity’ je náš dlouhodobý závazek ke kvalitě, službám a udržitelnosti potvrzen těmito dvěma novými uvedeními na trh a všemi produkty značky Sharp v budoucnosti.“

Sharp MultiSync EA272Q je již k dispozici, zatímco Sharp MultiSync EA272U bude na trhu dostupný až začátkem října 2024. 

Zdroj: Sharp NEC Display Solutions Europe

Mohlo by vás zajímat

Reklama