Tablet s výkonem notebooku disponuje 10palcovým Full HD displejem

 
Další 2 fotografie v galerii
Při přehrávání filmů lze využít stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Atmos Premium / Lenovo
Nové zařízení typu 2v1 Lenovo IdeaPad D330 je dobrým řešením pro ty, kteří potřebují při práci plynule přecházet mezi tabletem a notebookem a zároveň se nechtějí zatěžovat zařízením s příliš velkým displejem.

Novinka má nízkou váhu (594 gramů), tenký profil (při rozměrech 249 x 178 x 9,5 milimetrů) a dotykový 10,1palcový Full HD IPS displej. Pod povrchem skrývá dostatečně výkonný procesor řady Intel Pentium Silver. Model disponuje až 8 GB operační pamětí typu DDR4 a integrovaným úložištěm s kapacitou až 128 GB.

Pro pohodlnější práci nejen v kanceláři je Lenovo IdeaPad D330 vybaveno celou řadou portů, včetně USB-C 3.1. pro připojení dalších zařízení s přenosem dat až 10 Gb/s.

Připojení 4G LTE se pak postará o stabilnější internetové připojení i v místech, kde uživatelé nenarazí na WiFi.

Dostatečnou flexibilitu zařízení pak ještě doplňuje podpora microSD karty a nano SIM.

Při přehrávání filmů a videí lze využít zabudované stereo reproduktory s podporou technologie Dolby Atmos Premium pro jasnější zvuk. S celodenní výdrží na baterii se zvládnete podívat i na řadu filmů za sebou.

Díky peru Lenovo Active Pen s citlivým hrotem už nepotřebujete klasický poznámkový blok. Všechny zápisky a informace teď můžete jednoduše napsat přímo na displej. Notebook Lenovo IdeaPad D330 je již na tuzemském trhu dostupný, a to za cenu 8.999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama