Herní myš s novým senzorem HERO 16K se 140hodinovou výdrží baterie

Herní myš G903 využívá bezdrátovou technologii / Logitech
Společnost Logitech oznámila, že tři další myši v jejím sortimentu budou vybaveny vysoce výkonným senzorem HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K.

Prvním vylepšeným modelem je vlajková loď Logitechu, která nese označení G903. Snímač HERO 16K zajišťuje lepší hratelnost a má 10x vyšší energetickou účinnost než předchozí generace.

Výsledkem je 140hodinová výdrž baterie. Herní myš G903 využívá bezdrátovou technologii Logitech G LIGHTSPEED a je kompatibilní s bezdrátovým nabíjecím systémem Logitech G POWERPLAY.

Může se pochlubit také podsvícením s 16,8M barev LIGHTSYNC RGB pro navození správné herní atmosféry, symetrickým designem pro praváky i leváky a 11 programovatelnými tlačítky pro snadné ovládání hry.

Senzorem HERO 16K je vybavena také herní myš G703 LIGHTSPEED, která se pohodlně vejde téměř do každé ruky. U tohoto modelu se Logitech zaměřil na snížení celkové hmotnosti na 95 g a zvýšení výdrže baterie až na 35 hodin na jedno nabití.

Nový senzor přináší přesnost a ovladatelnost při maximálním rozlišení 16 000 DPI a nulovém vyhlazování. Bezdrátová technologie LIGHTSPEED zaručuje rychlý a stabilní přenos dat a je kompatibilní se systémem bezdrátového nabíjení Logitech G POWERPLAY.

Vylepšenou řadu herních myší uzavírá model G403 HERO s kabelovým připojením. Tato lehká myš s ergonomickým tvarem a novým senzorem HERO nabízí uživatelům přesné trasování, rychlost a ovladatelnost. Má také podsvícení LIGHTSYNC RGB, vyjímatelné 10g závaží a šest tlačítek, která lze naprogramovat přesně podle potřeby.

Mohlo by vás zajímat

Reklama