Nejrychlejší LTE mobilní router umožňuje stahovat data rychlostí až 2 Gb/s

 
Další 2 fotografie v galerii
Router lze konfigurovat a spravovat prostřednictvím barevného dotykového LCD displeje / NETGEAR
Nový kompaktní mobilní router Nighthawk M2 zajišťuje rychlé a spolehlivé přenosné LTE připojení pro až dvacet mobilních zařízení současně.

Nighthawk M2 podporuje dvoupásmové 802.11ac připojení, které společně s nejnovější technologií 4GX LTE Cat 20 doplněnou o pětipásmovou CA a 4×4 MIMO poskytuje rychlost stahování dat až 2 Gb/s, resp. nahrávání dat až 150 Mb/s.

Po propojení mobilního routeru s mediálním zdrojem prostřednictvím zabudovaného USB portu lze využívat streamingu multimédií do všech připojených zařízení. Nighthawk M2 je rovněž vybaven ethernetovým LAN/WAN portem a dvojicí TS-9 rozhraní sloužících k zapojení dodatečných externích 3G/4G antén.

Router lze snadno konfigurovat, spravovat a monitorovat prostřednictvím 2,4” barevného dotykového LCD displeje a mobilní aplikace NETGEAR Mobile.

Obě možnosti kromě ovládání klíčových funkcí routeru včetně zabezpečení a správy připojených zařízení nabízejí uživatelům také nepřetržitou kontrolu využití dat či prohlížení multimediálních souborů na mobilním routeru a jejich přehrávání na vybraném mobilním zařízení.

Mobilní router obsahuje také 5040mAh Li-ion akumulátor, díky němuž zařízení zvládne podle výrobce až jedenáctihodinový nepřetržitý provoz na jedno nabití. Mobilní router Nighthawk M2 je již na tuzemském trhu v prodeji, a to za 12 550 korun.

Mohlo by vás zajímat

Reklama