Nový SSD disk nabízí o 25 % vyšší přenosovou rychlost při nižší spotřebě energie

Firmware P300 poskytuje end-to-end ochranu datové cesty / Patriot
Dnes byla představena třetí generace disků P300 Gen3 x4 NVMe m.2 SSD. Jejich kapacita se pohybuje od 128 GB do 1 TB. Disky jsou navrženy s důrazem na výkon, ale zároveň představují cenově efektivní řešení pro stolní počítače i notebooky.

Zabudovaný kontrolér PCIe Gen3 x4 NVM a kvalitní komponenty umožňují dosáhnout vysokých přenosových rychlostí a zároveň uživatelům zajistit spolehlivost zařízení.

Disk P300 je v kategorii střední třídy přelomový, neboť nabízí o 25 % vyšší přenosové rychlosti i vice vstupně výstupních operací za sekundu (IOPS) oproti standardním PCIe3 x2 řešením. Zároveň snižuje spotřebu energie, čímž prodlužuje životnost notebookových baterií.

Protože stále více uživatelů přešlo z disků s typem SATA III na pevné disky PCIe NVMe, musí existovat rozmanitost, která jim pomůže vybrat produkty odpovídající jejich požadavkům. P300 poskytuje spolehlivé řešení pro uživatele s nižším rozpočtem. Nabízí totiž dostatečnou rychlost za přijatelnou cenu.

P300 je postaven na jednostranném designu M.2 pro úsporu místa a pro zajištění kompatibility s nejtenčími notebooky a stolními počítači malých rozměrů. Kontrolér DRAMless nové generace střední úrovně (mid-tier), pokud je propojen s flashovou pamětí 3D NAND, dokáže snížit náklady na sestavení bez snížení výkonu a kvality SSD.

Firmware P300 poskytuje end-to-end ochranu datové cesty a výkonný LDPC (kontrola parity s nízkou hustotou) ECC algoritmus, který zajišťuje integritu dat a zabraňuje jejich poškození.

Mohlo by vás zajímat

Reklama