HP Neverstop: Laserový tisk přibližně za dvanáct haléřů na stránku

 
Další 1 fotografie v galerii
Počáteční množství toneru stačí pro tisk 5 000 stránek / HP
Portfolio bezkazetových laserových tiskáren HP Neverstop Laser je nyní širší o dva nové modely, které podporují síťové připojení. Novinka přináší levný laserový tisk bez nutnosti častého doplňování toneru.

Řada tiskáren HP Neverstop Laser byla v České republice představena již v loňském roce. Díky nepřetržitému systému dodávky toneru poskytují tato zařízení majitelům co největší užitek z používání kancelářské tiskárny.

Tiskárny HP Neverstop Laser mají totiž jednu velmi praktickou výhodu: počáteční množství toneru stačí pro tisk 5 000 stránek, přičemž doplňovací sada je navržena pro tisk 2 500 stránek a současně nabízí nejnižší náklady na tisk ve své třídě. 

Úspory jsou patrné při každé náplni – sada pro doplňování toneru je levnější než standardní kazety, které dokáží vytisknout 1 000 stránek. Během provozu se tedy počet tištěných stránek zvyšuje 2,5krát.

Konkrétně je cena jedné doplňovací sady 299 Kč a uživatel díky ní vytiskne až 2 500 stránek, takže ušetří přibližně 80 % nákladů na toner v porovnání s tonerovými kazetami HP.

Tiskárna neustále zobrazuje stav zásoby toneru: zařízení je vybaveno speciálním monitorovacím senzorem, jenž otevírá bránu pro přidání toneru po vytištění prvních 2 500 stránek. Tato technologie zabraňuje úniku toneru a nepořádku při doplňování inkoustu. K doplnění toneru je potřeba pouze 15 sekund.

Tiskárna HP Neverstop Laser 1000n je na tuzemském trhu v prodeji za 5 890 Kč. Multifunkční tiskárna HP Neverstop Laser 1200n pak za 6 990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama