Nový SSD disk Ultimate s kapacitou až 1 TB a s technologií opravy chyb

 
Další 1 fotografie v galerii
Na rozdíl od pevného disku nemá SU720 žádné mechanické součásti / ADATA
Disk ADATA Ultimate SU720 SATA 6Gb/s je díky vysokému výkonu, spolehlivosti a dostupné ceně ideálním řešením pro ty, kteří chtějí přejít z klasického disku na SSD.

Disk SU720 využívá technologii 3D NAND Flash a vyznačuje se vysokými úložnými kapacitami 500 GB až 1 TB, vylepšenou účinností, solidní spolehlivostí a dosud nejlepším poměrem cena/výkon.

SU720 také nabízí rychlosti průběžného čtení a zápisu až 520 MB, respektive 450 MB za sekundu a podporuje ukládání do SLC mezipaměti. SU720 je vybaven technologií pro ochranu dat a opravu chyb, která zaručuje vysokou odolnost a poskytuje disku rychlost náhodného čtení/zápisu až 50 K/65 K za sekundu, což je až 2,5krát vyšší rychlost, než jakou nabízejí standardní pevné disky.

Model SU720 pracuje s technologií opravy chyb zvanou Low-Density-Parity-Check (LDPC), která pomáhá snižovat počet chyb dat a zvyšuje tak jejich integritu. Tato technologie tedy chrání cenný obsah disku před poškozením. Na rozdíl od pevného disku nemá SU720 žádné mechanické součásti, díky čemuž je odolnější vůči pádům a nárazům. Mezi další výhody patří také jeho vyšší tepelná odolnost (0 °C ~ 70 °C), naprostá tichost a energetická účinnost. 

Majitelé disku SU720 mají nárok na bezplatné stažení nástrojů ADATA SSD Toolbox a Migration Utility. SSD Toolbox je sadou nástrojů, která umožňuje uživatelům sledovat a spravovat jejich SU720 – lze kontrolovat například informace o stavu disku, úrovni opotřebení a životnosti.

Nástroj Migration Utility je zvláště užitečný pro uživatele, kteří přecházejí z pevného disku na SSD, protože je navržen pro jednoduché a rychlé zálohování a migraci veškerých dat na disku, včetně operačního systému. Disk SU720 je již v prodeji, model s kapacitou 500 GB za 1999 Kč, s 1 TB za 3699 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama