Modernizované Santa Fe přijíždí s novými hybridními motory s možností vnějšího nabíjení

 
Další 2 fotografie v galerii
Zajímavý design přídě zaujme osobitými tvary široké masky chladiče ohraničené hlavními světlomety / Hyundai
Právě byly odhaleny první fotografie a videa nového modelu Santa Fe. Vylepšená verze vlajkové lodi značky Hyundai v evropském segmentu SUV nabízí řadu vylepšení a nové hybridní pohony s možností vnějšího nabíjení i bez ní.

Nové Santa Fe bude prvním vozidlem Hyundai v Evropě, které využívá zcela novou platformu třetí generace, která umožňuje vyšší úroveň provozních vlastností, hospodárnosti a bezpečnosti.

Zajímavý design přídě zaujme osobitými tvary široké masky chladiče ohraničené hlavními světlomety. Prostorově zvýrazněný síťový vzor mřížky chladiče umocňuje její robustní charakter. LED světla pro denní svícení ve tvaru písmene T vytvářejí nezaměnitelné vzezření, a kromě toho plní také funkci ukazatelů směru.

Robustní ochranný panel v dolní části nárazníku sahá až ke spodním otvorům pro přívod vzduchu a obepíná je, čímž vizuálně nese celek hlavní masky chladiče. Povedený vzhled přídě završují její okraje, jimž dominují vertikální aerodynamické otvory pro vedení vzduchu, které usměrňují a usnadňují proudění vzduchu a zesilují dojem vzpřímenosti a robustnosti.

Širší lemování podběhů kol a nové designy kol z lehké slitiny, nabízených na přání s průměrem ráfku až 20 palců, umocňují silný charakter nového modelu Santa Fe. Vzadu vizuálně zvětšuje šířku karoserie nový design koncových svítilen s horizontálně protaženými tvary. Koncové svítilny jsou navíc propojeny pásem červené odrazové plochy. 

Modernizace zahrnuje i nový design spodní části přístrojové desky, nově navrženou středovou konzolu a nový 10,25“ dotykový displej informačního, zábavního a navigačního systému. Nová „plovoucí“ středová konzola s tlačítky elektronického voliče převodovky je plynulou křivkou napojena na plochy spodní části přístrojové desky. Nové Santa Fe je poprvé vybaveno voličem terénního režimu. Různé jízdní režimy se aktivují ovládacím prvkem na středové konzole.

Nové Santa Fe je prvním vozem Hyundai v Evropě, které se bude prodávat s novými hybridními pohony „Smartstream“ ve verzích s možností vnějšího nabíjení i bez ní. Modernizované Santa Fe bude na tuzemském trhu nabízeno od září 2020. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama