Nové 360stupňové liniové lasery pro kutily umožňují přesné vyrovnání v prostoru

AdvancedLevel 360 kombinuje referenční body na stěně, podlaze a stropě / Bosch
Bosch přichází na tuzemský trh se dvěma 360° liniovými lasery pro kutily se zelenými diodami – AdvancedLevel 360 a UniversalLevel 360.

Při vyrovnání jsou laserové linie až čtyřikrát viditelnější než červené laserové linie srovnatelných přístrojů – dokonce i v jasném prostředí. Díky tomu je jejich pracovní rozsah rozšířen z 20 na 24 metrů.

Přístroje nabízejí různé konfigurace laseru – takže si kutilové sami mohou flexibilně vybrat přístroj podle svých potřeb a realizovat své projekty nejlepším možným způsobem: AdvancedLevel 360 je první 360 stupňový liniový laser na trhu, který nabízí také dvě vertikální linie a funkci olovnice.

Je proto vhodný pro horizontální 360 stupňové vyrovnání, například při instalaci zásuvek, záclonových tyčí, kuchyňských a koupelnových skříní k několika stěnám v místnosti, ale i pro klasické aplikace křížového laseru, jako je umísťování obrázků a dlaždic na jednu stěnu. Pomocí druhé vertikální linie lze snadno a v pravém úhlu nainstalovat sprchové kouty nebo sádrokartonové příčky.

Kromě toho bod olovnice na podlaze a laserový kříž na stropě pomáhají umístit světla nebo požární detektory přesně tam, kde je chcete. AdvancedLevel 360 kombinuje referenční body na stěně, podlaze a stropě a je všestranným pomocníkem. Pokud pro své projekty nepotřebujete bod olovnice nebo druhou svislou linii, je pro Vás UniversalLevel 360 tím pravým přístrojem. Oba liniové lasery se samonivelují za méně než čtyři sekundy a kompenzují nerovnosti až ± 4 stupně s přesností ± 0,4 milimetru na metr.

AdvancedLevel 360 a UniversalLevel 360 jsou díky svému optimalizovanému designu velmi snadno ovladatelné jednou rukou. Zapínají a vypínají se posuvným vypínačem na boku přístroje. Požadovanou konfiguraci laseru lze poté snadno vybrat pomocí tlačítka volby režimu nahoře na přístroji.

Druhé, menší, tlačítko se používá k nastavení funkce náklonu, například pro vyrovnání zábradlí schodiště. Oba přístroje lze snadno připevnit na stativ nebo teleskopickou tyč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama