Tenký 13palcový herní notebook s konvertibilním 360° kloubem

Notebook je pouze 15,8 mm tenký a váží 1,3 kg / ASUS
Herní notebook Flow X13 v tuto chvíli představuje nejvýkonnější 13palcový notebook s konvertibilním 360° kloubem. Až 8jádrový procesor AMD Ryzen 9 5980HS poskytuje dostatečný výkon pro hraní her a kreativní aktivity.

Nový Flow X13 přináší výkonný hardware v tenkém 13palcovém těle s jž zmíněným 8jádrovým procesorem AMD Ryzen 9 5980HS a dedikovanou grafickou kartou GeForce GTX 1650.

Zaz zmínku stojí i 360° kloub, jenž maximalizuje využití dotykové obrazovky a umožňuje okamžitou změnu z režimu notebooku do pozice pro hraní, kreslení nebo prezentaci. Výběr ze dvou 16:10 displejů nabízí buď obnovovací frekvenci 120 Hz, nebo Ultra HD 4k rozlišení s bohatšími detaily.

Notebook je pouze 15,8 mm tenký a váží 1,3 kg. Plného výkonu dosáhne i s lehkým 100W adaptérem USB typu C a jeho baterie zaručí až 10 hodin přehrávání videa. Podpora nabíjení typu C umožňuje doplňovat baterii z přenosných napájecích zdrojů a adaptérů jiných výrobců, čímž se minimalizuje nutnost používat klasické síťové zásuvky.

Inovativní ROG XG Mobile je proti alternativním externím grafikám úplný drobeček. Přesto v sobě může schovávat až tak výkonnou grafickou kartu jako GeForce RTX 3080, která je připojená přímo k CPU prostřednictvím vlastního rozhraní PCIe 3.0 x8, které je rychlejší než Thunderbolt 4.

Dedikované USB 3.2 Gen 2 propojení s I/O hubem nabízí extra konektivitu, zatímco integrovaný 280W napájecí adaptér napájí jak XG Mobile, tak Flow X13, takže s sebou uživatelé nemusí tahat dva napájecí zdroje.

Pro pohodlnější psaní a hraní her má Flow X13 klávesnici od kraje ke kraji, která kompaktnímu šasi propůjčuje plnohodnotné rozložení ve stylu stolního počítače. Kloub ErgoLift při otevření zařízení nadzvedává zadní část klávesnice, aby uživateli poskytl lepší úhel pro psaní.

Mohlo by vás zajímat

Reklama