Zakřivený monitor MOBIUZ EX3415R pro hráče závodních her

Integrovaný zvukový systém treVolo představuje 2.1kanálový systém / BenQ
BenQ rozšiřuje portfolio herních monitorů MOBIUZ o model určený hráčům závodních her EX3415R. 34palcový zakřivený monitor s širokoúhlým poměrem stran 21:9 a UWQHD rozlišením 3440 x 1440 pixelů má poloměr zakřivení 1900R.

Za pozornost stojí i obnovovací frekvence 144 Hz, odezva 1 ms, podpora AMD FreeSync a HDRi či speciální herní funkce umocňující zážitek při hraní. Black eQualizer zlepšuje viditelnost soupeřů ve tmavých místech, funkce Color Vibrance pro snadné přepnutí mezi přednastavenými úrovněmi saturace barev a k dispozici je také závodní režim.

Integrovaný zvukový systém treVolo představuje 2.1kanálový systém, tedy dva 2W reproduktory a 5W subwoofer, a 5 nastavitelných uživatelských zvukových profilů přednastavených pro hraní stříleček, závodních a sportovních her.

Stisknutím tlačítka pro split-screen lze aktivovat vizuálně oddělenou oblast pro umístění chatu, herních Youtube návodů nebo Twitch livestreamu. Pohyb v nastavení a přepínání mezi režimy usnadňuje dálkové ovládání.

Monitor lze přizpůsobit výškově, ale také jej naklonit i otočit. Je též kompatibilní s profesionálními závodními kokpity. Po technické stránce přináší již zavedené technologie BenQ pro ochranu zraku, redukující škodlivé vlivy zejména při dlouhých herních seancích.

Monitor má certifikaci TUV Rheinland za technologie flicker-free a Low Blue Light, které doplňuje také Brightness Intelligence Plus automaticky upravující jas dle okolního osvětlení. Monitor BenQ MOBIUZ EX3415R je již v prodeji, a to za 26 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama