Dvoupásmový bezdrátový router Archer AX53 s podporou Wi-Fi 6

Maximální rychlost přenosu dat do 2 402 Mb/s nabízí router ve frekvenčním pásmu 5 GHz / TP-Link
Společnost TP-Link uvedla na tuzemský trh novinku v podobě AX3000 dvoupásmového bezdrátového routeru Archer AX53 s podporou standardu Wi-Fi 6 (802.11ax), díky kterému dosahuje maximální přenosové rychlosti až 3 000 Mb/s.

Nový model Archer AX53 ukazuje, že s nákupem Wi-Fi 6 routeru už není třeba čekat, když už dnes můžete naplno využít rychlost, kterou tento standard nabízí.

Díky maximální rychlosti přenosu dat do 2 402 Mb/s ve frekvenčním pásmu 5 GHz, respektive 574 Mb/s v 2,4GHz pásmu se můžete těšit na plynulejší streamování i rychlejší stahování dat. A to na více zařízeních současně.

Technologie OFDMA čtyřikrát navyšuje kapacitu, a umožňuje tak souběžný přenos na více koncových zařízení, od smartphonů a tabletů přes stolní počítače až po herní konzole a smart TV.

Díky nejnovějšímu standardu Wi-Fi 6 si můžete užít vyšší rychlosti, menší odezvy a vyšší kapacitu připojení, takže současně může některý z vašich členů rodiny hrát nejnovější on-line herní tituly a vy přitom nerušeně sledovat video přes internet. Nebo se z obývacího pokoje účastnit podnikové video konference.

Samozřejmostí jsou i technologie, které má router navíc a které dále zajišťují vyšší rychlost a stabilitu. Kromě zmíněné technologie OFDMA jde třeba o 4 externí antény, technologii Beamforming (modelování paprsku), díky nimž tenhle router dokáže zajistit připojení pro desítky zařízení současně, a to bez vnímatelné odezvy. To znamená rychlejší reakce routeru jak při hraní, tak třeba při videochatu.

Za zmínku jistě stojí také technologie Target Wake Time, která zvyšuje výdrž baterie koncových zařízení a umožňuje jim lépe komunikovat při současné nižší spotřebě energie. Nebo také podpora hlasového ovládání přes asistenta Amazon Alexa.

Zdroj: TP-Link

Mohlo by vás zajímat

Reklama