Rychlý a odolný přenosný SSD disk s duální konektivitou

Novinka splňuje normy IP68 / Western Digital
Nový disk PRO-G40 SSD podporuje duální kompatibilitu propojení pomocí rozhraní Thunderbolt 3 i USB 3.2 Gen 2. Disk se inspiruje způsobem, jakým lidé vytvářejí data a sdílejí je.

Tento disk je nejodolnějším diskem z nabídky Western Digital a splňuje normy IP68. Disk nabízí všem profesionálům možnost plně se věnovat své práci zcela bez obav o data kdekoli, kam je jejich vize nebo práce zavede.

Pro podnikatele i kreativní profesionály představuje SSD disk PRO-G40 jednoduché a flexibilní řešení, které nabízí vysokou efektivitu pro dotahování věcí do konce.

Profesionálové, kteří pořizují, zpracovávají a přenášejí velké množství absolutně důležitého obsahu, potřebují přenosné úložiště, které je dostatečně výkonné, aby eliminovalo nežádoucí prostoje, a dostatečně odolné, aby vydrželo tvrdé zacházení.

Všestrannost kompatibility u obou použitých rozhraní Thunderbolt 3 a USB 3.2 Gen 2 eliminuje nutnost mít dva rozdílné disky pro jednotlivá rozhraní. PRO-G40 nabízí dostatečně vysokou rychlost a odolnost pro zpracování záznamu v reálném čase v rozlišení 4K/8K přímo na disku, plynulé renderování AR/VR nebo transfer celodenní práce ve vysoké rychlosti.

„Nový SSD disk PRO-G40 eliminuje problém, který jsme dosud zažívali: sbalení špatného kabelu USB-C nebo počítače pro naše zařízení s rozhraním Thunderbolt 3 a naopak pro USB zařízení,“ říká Hector Sandoval, viceprezident pro produktový marketing společnosti Western Digital, a dodává: „Tím, že podporujeme obě rozhraní a přikládáme kabel, který to zvládá, tento disk umožní kreativcům efektivně spolupracovat napříč zařízeními bez obav, že mají to správné vybavení, a bez obav, že budou muset přerušit práci při produkování důležitého obsahu, který pohání náš svět.“

SSD disk PRO-G40 bude k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů a na internetovém obchodě Western Digital Store. Cena začíná od 11 951 Kč a disk bude dostupný v kapacitách 1 a 2 TB a při uvedení na trh s pětiletou omezenou zárukou.

Zdroj: Western Digital

Mohlo by vás zajímat

Reklama