Stylový bezdrátový reproduktor Sound X s výkonem 60 W

 
Další 1 fotografie v galerii
Model je vybaven technologií zpracování signálů SAM / Huawei
Nový reproduktor HUAWEI Sound X se vyznačuje zajímavým designem s kvalitním řemeslným zpracováním. Model byl navržen tak, aby usnadňoval bezproblémovou interakci s inteligentními zařízeními v okolí posluchače.

Reproduktor Sound X je vybaven technologií zpracování signálů SAM (Speaker Active Matching) a symetrickou strukturou Push-Push, která věrně vykresluje hudbu s až audiofilským důrazem na detail.

SAM představuje efektivní kompenzační algoritmus, který je schopen přizpůsobit výstupní signál tak, aby odpovídal specifickým vlastnostem reproduktoru a minimalizoval zkreslení zvuku. Výsledkem je, že poslech Sound X umožňuje zcela se do zvuku ponořit a v duchu prožít scénu, kterou posluchači hudba evokuje.

Struktura Push-Push se stará o vzájemnou symetrickou polohu obou vysoce výkonných reproduktorů tak, aby se jejich vibrace zpětných vln navzájem vyrušily. To znamená, že i když se stěny třesou hřmícími basovými tóny, tělo Sound X zůstává neotřesitelně pevné.

Novinka vás zaujme již designem. Její vnější design byl inspirován zlatou kupolí s černým lesklým povrchem, takže robustní zvuk reproduktoru jakoby vycházel z bezedné studny. Hlavní, lesklá část těla je vytvořena pomocí pokročilého nevodivého vakuového elektrolytického procesu, aby byl zajištěn kvalitní přenos a příjem signálu. Spodní část využívá bezešvý kryt, který dále usnadňuje volný a bezeztrátový přenos. Trojbarevná kontrolka RGB na horním povrchu zdánlivě mísí vyzařované světlo s jeho okolím pro kaleidoskopický displej, který připomíná okouzlující hudební sál.

Sound X představuje elegantní řešení vestavěnými duálními subwoofery, které dodávají výkon 60 W dunivých basů, zatímco zařízení zůstává kompaktní a přenosné pro každodenní všestranné použití. Inovativní, viditelná basová jednotka vytváří trvalý vizuální dojem, který jde dobře dohromady s rezonancí tohoto audiozařízení. Sound X přehrává zvuk prostřednictvím Wi-Fi. Je postaven na technologii EMUI 10.1 Multi-Device Control Panel.

Mohlo by vás zajímat

Reklama