Stylový přenosný Wi-Fi reproduktor snadno spárujete i se smartphonem

 
Další 2 fotografie v galerii
Reproduktor Roam je zcela voděodolný, což potvrdily testy na odolnost třídy IP67 / Sonos
Nový přenosný chytrý reproduktor Sonos Roam snadno připojíte k domácí Wi-Fi síti, nebo ho můžete přepnout na připojení přes Bluetooth, když jste na cestách.

Automatické připojování k síti Wi-Fi nebo přes Bluetooth výrazně zjednodušuje streamování bez ohledu na to, kde se nacházíte. Když posloucháte doma, Roam se připojí k vaší domácí síti a streamování probíhá přes Wi-Fi.

Naopak když odcházíte, intuitivně se přepne na Bluetooth a automaticky se spáruje s vaším mobilním zařízením. Díky zbrusu nové funkci Sound Swap stačí na reproduktoru podržet tlačítko Přehrát/pozastavit, přepnout na nejbližší reproduktor ve vašem systému a tak snadno přenášet hudbu z jedné místnosti do druhé.

Bezproblémové připojení přes Bluetooth navíc umožňuje streamování pro celý systém, přičemž aplikace Sonos umožňuje při streamování přes Bluetooth vytvořit skupinu s libovolným reproduktorem z vašeho systému Sonos a reproduktorem Roam.

S Roam si užijete desítky streamovacích služeb včetně Sonos rádia. Vše lze snadno ovládat v aplikaci Sonos, pomocí hlasového asistenta Amazon Alexa nebo Google Assistant (ovládání hlasem v češtině není podporováno), přes Apple AirPlay 2 nebo přímo z aplikace vaší oblíbené hudební služby.

Při streamování prostřednictvím Bluetooth i sítě Wi-Fi máte k dispozici automatickou funkci Trueplay, díky níž je Roam vždy naladěn tak, aby v libovolném prostředí poskytoval co nejlepší zážitek z poslechu.

Reproduktor Roam se prodává v barevných provedeních Shadow Black a Lunar White. Díky snadno uchopitelnému trojúhelníkovému tvaru a měkkému profilu se také snadno přenáší. Reproduktor Roam je zcela voděodolný, což potvrdily testy na odolnost třídy IP67.

Novinka disponuje silikonovými krytkami a tlačítky, které ho chrání při pádech a nárazech. Roam nabízí podle výrobce až 10 hodin nepřerušovaného přehrávání na jedno nabití a až 10denní výdrž baterie, když se nepoužívá.

Při nabíjení můžete Roam připojit buď  k magnetické bezdrátové nabíječce značky Sonos, která se prodává samostatně, nebo k libovolné bezdrátové nabíječce Qi, nebo ho dobít pomocí kabelu USB-C, který je součástí balení. Roam se začne prodávat i v České republice od 20. dubna 2021, a to za 4 890 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama