Monitor Philips Momentum je jako první na světě navržený speciálně pro Xbox

Nízké vstupní zpoždění (tzv. input lag) je velkou výhodou při hraní videoher / Philips
Nový monitor Philips Momentum je postaven od základu tak, aby poskytoval maximální zážitek pro fanoušky hraní na Xbox. Díky zahrnutí nové specifikace HDMI 2.1 je nyní možné dostat maximum z herní konzole nové generace (rozlišení 4K a rychlejší obnovovací frekvence 120 Hz).

Monitor Philips Momentum, určený speciálně pro herní konzole Xbox, bude nyní k dispozici s úhlopříčkou 55″ (139,7 cm). 

Oproti televizorům mají herní monitory Philips Momentum nízkou latenci a nízké zpoždění a jsou účelově navrženy tak, aby poskytovaly mnohem plynulejší a realističtější herní zážitek.

Nízké vstupní zpoždění (tzv. input lag) je velkou výhodou při hraní videoher citlivých na záškuby, což umožňuje rychlejší reakce na dění na obrazovce.

Vlajková loď Philips Momentum (559M1RYV) s úhlopříčkou 55″ disponuje speciálně navrženým soundbarem z dílny Bowers & Wilkins, britské společnosti vyrábějící reproduktory proslulé svým inovativním designem a zvukovou technikou. Tento soundbar ještě více umocňuje zážitek z hraní.

Nový monitor Philips Momentum, ve spojení s Xbox, přináší ověřený výkon s rozlišením 4K při obnovovací frekvenci minimálně 120 Hz, podporou HDR s DisplayHDR 1000, variabilní obnovovací frekvencí pro plynulé hraní a nízkou latencí.

Designerský tým spolupracoval na vytvoření Xbox Game módu, který vytváří režim se speciálně vyladěnou kvalitou obrazu pro Xbox. Na návrhu a testování monitoru spolupracoval tým inženýrů ze společností Microsoft a TPV, aby zajistil co nejlepší kompatibilitu a zároveň naplnil očekávání fanoušků Xbox. Nový Philips 559M1RYV se objeví v prodeji v srpnu 2021, a to za 36 149 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama