Dobře vybavená, bezdrátová sluchátka Sennheiser CX Plus True

Integrovaná baterie dokáže sluchátka napájet celých 8 hodin bez přerušení / Sennheiser
Nová bezdrátová sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless staví na oceňovaných TrueResponse měničích, které nabízí vyvážený přednes v celém frekvenčním pásmu od 5 Hz až do 21 kHz.

Přenos hudby do sluchátek zajišťuje Bluetooth 5.2 s podporou kodeků AAC, aptX i nejnovějšího aptX Adaptive. Ten dle přehrávaného obsahu zvolí optimální rychlost přenosu pro zachování všech detailů Hi-Res nahrávek a úsporu baterie při poslechu MP3 či sledování Youtube.

Kodek si poradí i se synchronizací zvuku s obrazem videa i her. Aktivní potlačení okolních ruchů přitom zajistí, že každý detail vynikne bez ohledu na to, zda poslech probíhá v klidné kanceláři, nebo na cestě hlučným městem.

Integrovaná baterie dokáže sluchátka napájet celých 8 hodin bez přerušení. Se započtením kapacity dobíjecího pouzdra se pak výdrž dostává na úctyhodných 24 hodin. Bez jakýchkoli problémů se tak milovníci hudby mohou věnovat poslechu i vyřizování pracovních hovorů po celý pracovní den.

Tomu odpovídá i zvýšený komfort, kterého výrobce dosáhl s pomocí ergonomických studií a zmenšení jejich rozměrů. Aktivní uživatelé pak jistě ocení certifikaci IPX4, která dokládá odolnost vůči stříkající vodě a potu.

Sluchátka uživatele zaujmou i intuitivním dotykovým ovládáním, které lze přizpůsobit dle osobních preferencí pomocí aplikace Sennheiser Smart Control. Otázkou letmého dotyku na sluchátko se tak stane vyřizování hovorů, ovládání přehrávače i přivolání hlasového asistenta Apple Siri či Google Assistant.

Praktickou funkcí je pak transparentní režim, díky kterému není třeba pro nerušenou komunikaci s okolím vyjmout sluchátka z ucha. Sluchátka Sennheiser CX Plus True Wireless jsou již v prodeji (v černé a bílé barvě), a to za 4 160 Kč.

Zdroj: Sennheiser

Mohlo by vás zajímat

Reklama