Nové lehké a kompaktní LCD projektory s 6bodovou korekcí obrazu

Nové modely podporují vstupní signály 4K a mají 1,6x optický zoom / Panasonic
Panasonic představil novou řadu LCD projektorů se čtyřmi modely s rozlišením WUXGA v rozsahu 5200–7000 lm a vysokým kontrastem 3 000 000:1.

Nová řada, která bude k dispozici od února 2022, nahradí současnou řadu PT-VMZ60 a nabídne vyšší světelný výkon a vylepšené funkce, přičemž si zachová stejně lehké a kompaktní tělo. Projektor PT-VMZ71 bude nejlehčí ve své třídě s hmotností pouhých 7,2 kilogramu.

Vzhledem k rostoucímu trendu menších zasedacích místností je tato řada navržena pro flexibilní instalaci. Řada disponuje vertikálním/horizontálním posunem objektivu a vertikální/horizontální korekcí lichoběžníkového zkreslení, novou funkcí 6bodové korekce obrazu, která pomáhá lépe využívat prostor v učebnách a kancelářích.

Kromě toho mají projektory novou užitečnou funkci Digital Zoom Extender, která při výměně starších projektorů eliminuje nutnost přesouvat stávající stropní držáky projektorů. Pokud poloha držáku přesahuje rozsah optického zoomu, umožní prodloužit projekční vzdálenost projektoru.

Nové modely podporují vstupní signály 4K, mají flexibilní 1,6x optický zoom, konektory HDMI kompatibilní s příkazovými signály CEC pro snadné použití s jedním dálkovým ovladačem pro všechna kompatibilní AV zařízení a širokou škálu možností spolupráce, včetně bezdrátového modulu a napájecího portu USB pro snadné sdílení různých médií na velkém plátně.

Pro snížení provozních nákladů a zvýšení spolehlivosti je řada PT-VMZ71 vybavena laserovým zdrojem světla SOLID SHINE a ekologickým filtrem, které není třeba měnit po dobu 20 000 hodin. Ve srovnání s některými modely předchozí řady se také v režimu NORMAL snížila spotřeba energie přibližně o 15 %.

Zdroj: Panasonic

Mohlo by vás zajímat

Reklama