Cenově velmi dostupné, voděodolné, chytré hodinky s českým menu

 
Další 3 fotografie v galerii
Model U-Band P2 automaticky rozpozná váš stav spánku / Umax
Nové chytré hodinky Umax U-Band P2 nezaujmou jen nízkou cenou, ale také například odolným sklem Gorilla Glass a dostatečně velkým barevným displejem.

CHYTRÉ HODINKY U-Band P2 měří v malých intervalech 24 hodin denně tepovou frekvenci díky fotoelektrickému senzoru v kombinaci s propracovaným a přesný algoritmem a poskytuje tak přesné údaje o kontinuální tepové frekvenci, abyste měli informace o rozsahu tepové frekvence během dne a během cvičení.

Náramek také nabízí měření časově omezené konkrétní aktivity (na výběr 14 druhů sportu) jako je cvičení, běh, jízda na kole, plavání badminton, basketbal a další. Výsledky aktivity lze zobrazit v aplikaci na telefonu.

Model U-Band P2 také automaticky rozpozná váš stav spánku, včetně stupně spánku a doby, po kterou jste byli vzhůru. Po synchronizaci dat s mobilní aplikací může uživatel zkontrolovat on-line graf ukazující trend spánku, a nastavit tichý alarm, který vás tiše probudí do nového dne.

Ať jste kdekoli, vestavěný senzor zaznamenává kroky, vzdálenost, čas aktivit a spálené kalorie. Pokud si nastavíte funkci upozornění na dlouhé sezení, náramek vás na to včas upozorní svými vibracemi.

V aplikaci si můžete nastavit, která upozornění chcete dostávat na náramku a také zvolit typ vibrací pro jednotlivá upozornění. Při příchozím hovoru začne U-Band P2 tiše vibrovat a zobrazí jméno volajícího nebo číslo volajícího, pokud je telefon v dosahu náramku (do 6-10 metrů). Nezmeškáte tak žádný důležitý hovor. Uživatel může ovládat chytrý telefon pro pořízené fotky stisknutím tlačítka na náramku nebo otočením zápěstí.

Aplikace pro synchronizaci dat s náramkem se snadno ovládá. Nabízí veškeré přehledy aktivit během dnů, týdnů i měsíců. Můžete si nastavit denní cíl počtu kroků a spánku, nastavit dobu nečinnosti, po které jej náramek upozorní vibrací. Užitečné je i nastavení alarmů na určitou hodinu.

Chytré hodinky Umax U-Band P2 jsou již na tuzemském trhu v prodeji, a to za pouhých 1 190 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama