Kapesní mobilní LTE Wi-Fi router s kombinovanou rychlostí až 1200 Mb/s

 
Další 2 fotografie v galerii
Mobilní router DWR-933 není vázán na žádného operátora / D-Link
Lehký 4G/LTE Wi-Fi router D-Link DWR-933 umožňuje sdílet mobilní připojení až deseti uživatelům najednou.

Tento přenosný, baterií napájený Wi-Fi přístupový bod má praktické rozměry a díky dvoupásmovému bezdrátovému provozu disponuje kombinovanou rychlostí až 1200 Mb/s.

Mobilní router DWR-933 není vázán na žádného operátora. Označení Cat 6 (kategorie 6) v jeho názvu znamená, že v pásmu 4G nabízí rychlost stahování dat až 300 Mb/s (rychlost nahrávání dat je 50 Mb/s). Umožní vám tak naplno využívat výhody 4G sítě vašeho operátora, především při sdílení připojení mezi více zařízeními.
 
Přes sdílenou Wi-Fi můžete sdílet soubory, a to kombinovanou rychlostí až 1200 Mb/s ve dvou pásmech (2,4 a 5 GHz). Router DWR-933 můžete využít na výletě, služební cestě, dovolené, nebo při čekání na letišti. V práci či domácnosti můžete tento router využít jako záložní, pro případ výpadku kabelového internetového připojení. K jednoduchému a rychlému připojení zařízení k hotspotu můžete použít tlačítko WPS, čímž se celý proces výrazně zjednoduší.

Router se dobíjí přes běžný USB port, např. z notebooku nebo powerbanky, přičemž 4G připojení je možné sdílet i během dobíjení. Přestože router DWR-933 váží pouhých 120 gramů a vejde se do kapsy, jeho integrovaná Li-ion baterie má kapacitu 3 000 mAh. Vydrží při plném nabití až 14 hodin provozu, a zajistí tak spolehlivé mobilní připojení během celého dne.
 
Díky integrovanému firewallu, WPA/WPA2 šifrování a funkci NAT pro překlad síťových adres nabízí router DWR-933 ideální zabezpečené záložní řešení pro případ poruchy normálního kabelového připojení k internetu.

Na malém OLED displeji si můžete rychle zkontrolovat důležité informace, jako například sílu mobilního signálu, stav internetového připojení, připojená zařízení a aktuální stav baterie.
 
Router DWR-933 má integrovaný slot pro micro-SD kartu (s kapacitou do 64 GB), kterou lze využívat jako virtuální bezdrátový disk, například k vzájemnému sdílení dokumentů mezi připojenými zařízeními nebo zálohování souborů z mobilních zařízení v terénu. Tento router je již v prodeji, a to za 3 600 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama