Fotoapast StrongVision pořizuje snímky až ve 20 Mpix rozlišení a video ve Full HD

Solární panel prodlouží dobu provozu, uzamykatelný kovový box ochrání fotopast před vandaly / EVOLVEO
Model Evolveo StrongVision 2GB je kamera s 8 MPix CMOS snímačem, která dokáže pořizovat snímky v rozlišení až 20 Mpix a video ve Full HD 1080 p/30 fps. Ve dne pořizuje kamera barevné snímky, v noci černobílé.

Fotopast disponuje IR přísvitem, který využívá 36 IR LED s vlnovou délkou 940 nm, která je pro lidské i zvířecí oko neviditelná. Je tak plně vhodná i k ochraně majetku, případný narušitel prostoru skrytou fotopast s přísvitem nerozpozná.

StrongVision 2GB má nový fotoaparát s širokoúhlým objektivem F3,1 a 120° zorné pole.  Kamera podporuje režim více snímků (Multishoot), nebo časosběrný režim (Timelapse) Lze ji použít například pro časový záznam a dokumentaci průběhu stavby.

To, co dělá fotopast fotopastí, jsou pohybová čidla, která se starají o rozeznání pohybu a následnou obsluhu spouště. Jako senzory pohybu jsou použitá tři PIR čidla se zorným polem 120° a nastavitelnou citlivostí.

V případě narušení zorného pole kamery je automaticky pomocí 2G/GSM modulu odesílána zpráva MMS/Email s pořízenou fotografií. Záznam na SD kartu se spouští automaticky při detekci pohybu před kamerou nebo nastavením snímání v časovém intervalu.

Model využívá i službu Evolveo Mail Server, díky které je práce z pořízeným záznamem a jeho ukládání snazší. V aplikaci Evolveo config stačí pouze zadat emailovou adresu, na kterou se bude pořízená fotka odesílat, a to je vše, žádná hesla a uživatelská jména. Vše probíhá na zabezpečené komunikaci mezi fotopastí a českým mail serverem.

Pro novinku je k dispozici řada příslušenství. Solární panel prodlouží dobu provozu až na dvojnásobek, uzamykatelný kovový box ochrání fotopast před vandaly nebo vnějšími vlivy a náhradní baterie umožní okamžitou výměnu vybitého zdroje za nabitý. Fotopast Evolveo StrongVision 2GB je již v prodeji, a to za 2 990 Kč. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama