Bezpečnější vrtání umožňuje detektor kovů a vodičů pod napětím GMS 120-27

Při práci se sádrokartonem lze stisknutím tlačítka aktivovat režim detekce dřeva / Bosch
Nový detektor GMS 120-27 Professional detekuje neželezné kovy do hloubky až 12 cm, železné kovy do 10 cm, kabely pod napětím do 5 cm a dřevo do 3 cm. To poskytuje uživatelům v řemeslných a průmyslových oborech větší bezpečnost při vrtání.

Model GMS 120-27 Professional umožňuje zjistit, kde se nachází potrubí a elektrické vedení, a navíc pomáhá předcházet škodám. Také spolehlivě najde podle webu výrobce dřevěné konstrukce i při montáži závěsných skříněk v obývacích pokojích nebo kuchyních, abychom uvedli alespoň jeden příklad.

Navíc je odolnost detektoru ještě vyšší díky nárazuvzdornému pogumovanému pouzdru a ochraně proti prachu a stříkající vodě se stupněm krytí IP54. Kvůli tomu je GMS 120-27 Professional ještě vhodnější než kdykoli předtím pro náročné práce na stavbách.

Osvědčené funkce jako je automatická kalibrace, barevný LED kroužek, středový vyhledávač pro snadnou a přesnou indikaci středů objektů a vyznačovací otvor pro přímé značení byly zachovány a vylepšeny. Po zapnutí nářadí vždy automaticky detekuje kovové kabely a kabely pod napětím.

Při práci se sádrokartonem mohou uživatelé stisknutím tlačítka aktivovat režim detekce dřeva. Barva svítícího kroužku LED se přepne ze zelené na červenou, když detekuje objekt ve své bezprostřední blízkosti. Posouváním detektorem tam a zpět nad danou oblastí se přesně určí poloha objektu.

Stejně jako parkovací čidlo automobilu i akustické signály indikují, když se GMS 120-27 Professional přiblíží k objektu ve stěně. To usnadňuje určení správného místa pro vrtání. Uživatelé mohou akustický signál vypnout pomocí změny nastavení detektoru.

Flexibilita je pro uživatele důležitá i při výběru zdroje energie. Díky funkci duálního napájení mohou detektor GMS 120-27 Professional provozovat se standardními bateriemi AA nebo s volitelným lithium-iontovým akumulátorem, který lze dobíjet pomocí kabelu USB-C.

Zdroj: Bosch

Mohlo by vás zajímat

Reklama