StrongPhone G6: Odolný smartphone s velkým displejem a dlouhou výdrží

 
Další 1 fotografie v galerii
Modelu nevadí ani ponoření po dobu 60 minut v hloubce 2 metry / Evolveo
Pokud potřebujete vodotěsný a skutečně odolný chytrý telefon, který se vám za jeden den používání nevybije, tak nepřehlédněte na trhu nový model StrongPhone G6 společnosti Evolveo.

Novinka disponuje velkým, 5,72″ displejem s poměrem stran 18:9 a rozlišením HD+ (1440 × 720), který je chráněn technologií Gorilla Glass. Pogumovaný povrch telefonu chrání před oděrkami a zevnímu poškození a zároveň poskytuje pevný a spolehlivý úchop při používání.

Vnitřní pevný ochranný rám „SolidStone“ je vyroben speciální technologií s využitím slitiny titanu a výrazně zvyšuje odolnost telefonu. Vysoká mechanická odolnost použitého rámu chrání telefon před následky nárazů a pádů. StrongPhone G6 splňuje normy standardu ministerstva obrany USA MIL-STD-810G:2008.

Odolnost je certifikována dle normy IP69, mimo jiné proti vniknutí prachu nebo vody při úplném ponoření po dobu 60 minut v hloubce 2 metry. Navíc telefonu nevadí i voda horká až 80 stupňů Celsia.

O výkon telefonu StrongPhone G6 se stará čtyřjádrový procesor Mediatek, který má mimo jiné vysokou energetickou účinnost. Rychlý 64bitový procesor pracuje na frekvenci 1,5 GHz a poskytuje dostatečný výkon pro mobilní aplikace a mobilní hry.

Dostatečná operační paměť (2 GB) umožňuje bezproblémový multitasking i hraní graficky náročných her bez zpoždění. 16 GB vnitřní paměť poskytuje dostatek místa pro všechny oblíbené aplikace, mapové podklady, hudbu nebo filmy. Paměť je možné rozšířit pomocí microSDHC/SDXC karty s kapacitou až 128 GB.

StrongPhone G6 podporuje sítě 4G/LTE a dovoluje stahovat velké datové soubory rychlostí až 150 Mb/s a odesílat je rychlostí 50 Mb/s. Díky funkci WiFi HotSpot se pro další používaná zařízení snadno a rychle vytvoří bezdrátová siť WiFi pro přístup k internetu.

StrongPhone G6 je vybaven dvěma sloty pro dvě SIM karty, a podporuje tak současné připojení ke dvěma sítím. Velká vestavěná velkokapacitní baterie 5 000 mAh umožní až tři dny běžného provozu bez nabíjení. Novinka bude v prodeji za 4 390 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama