Výkonný router Archer C4000 se čtyřjádrovým procesorem poskytuje silný Wi-Fi signál

Router je vybaven šesti anténami s technologií MU-MIMO / TP-Link
Nový router Archer C4000 je vybaven čtyřjádrovým procesorem s 64bitovou architekturou a taktem 1,8 GHz, takže poskytuje rychlý přenos dat bez zpoždění.

Celkem tak dosahuje tato novinka v kombinaci tří pásem (2x 5 GHz a 1x 2,4 GHz) rychlosti až 4000 Mbit/s. Využitím technologie NitroQAM (1024-QAM) je zvýšena rychlost na všech pásmech o 25 %, zatímco technologie Airtime Fairness a Smart Connect zajišťují plynulost přenosů bez čekání, i když jsou připojena starší zařízení s pomalejší komunikací.

Pro odbavení více zařízení najednou a pro odesílání a přijímání dat v nejlepším dostupném pásmu je pak router vybaven šesti anténami s technologií MU-MIMO. Antény s výkonným zesilovačem vytvářejí silný Wi-Fi signál pro celou domácnost i malou kancelář.

Technologie RangeBoost zlepšuje schopnost detekovat zařízení, která jsou dále od zdroje nebo s nízkým výkonem, což v praxi znamená větší pokrytí. Funkce Beamforming pak směřuje bezdrátové signály směrem k připojeným zařízením, čímž zvyšuje stabilitu jejich Wi-Fi přenosu.

Router je vybaven čtyřmi gigabitovými porty sítě Ethernet, jedním 1 Gbit/s WAN portem, jedním portem USB 2.0 a jedním USB 3.0. Kabelové připojení je optimální pro připojení stolních počítačů, herních konzolí, či 4K televizorů.

Pro připojení k domácímu serveru nebo uložišti NAS je možné využít technologii Link Aggregation (agregace vedení) a ze dvou samostatných Ethernet portů vytvořit jednoho připojení s rychlostí až 2 Gbit/s. Pokud nemáte domácí úložiště, lze jej snadno vytvořit připojením externího disku do portu USB 3.0. Zbývající port USB 2.0 lze využít pro sdílenou tiskárnu.

Mohlo by vás zajímat

Reklama