První plochý 43palcový herní monitor Odyssey Neo G7 s Mini LED podsvícením

Novinka disponuje obnovovací frekvencí 144 Hz a dobou odezvy 1 ms / Samsung Electronics
Nový monitor Odyssey Neo G7 má velkou obrazovku navrženou tak, aby hráčům umožnila lépe vidět všechny detaily s realistickou kvalitou a dokázala je tak přenést do světů jejich oblíbených her.

Velká 43palcová obrazovka má rozlišení 4K (3840 × 2160 pixelů) a certifikaci pro VESA Display HDR600 a HDR 10+, což by mělo dle webu Samsung Electronics zaručovat dostatečně vysokou kvalitu obrazu a zobrazování grafiky.

Odyssey Neo G7 staví na technologii Quantum Matrix společnosti Samsung a využívá panel s hustě osazenými diodami Quantum Mini LED, jejichž jas lze jemně a přesně ovládat. Díky tomu uživatelé vidí sytější černou, výraznější odstupňování barev a více detailů, a to i ve tmavém herním prostředí.

Matný displej snižuje odrazy světla na obrazovce, čímž minimalizuje rušivé vlivy z okolního prostředí během nejnáročnějších herních akcí, aby se hráči mohli neustále soustředit na každičký detail a užívat si vizuální výkon monitoru.

Odyssey Neo G7 je vhodný monitor pro jakoukoli herní platformu – uživatelé ho můžou připojit přes DisplayPort nebo HDMI k herní PC sestavě nebo přepnout na HDMI 2.1 a hrát na nejnovější herní konzoli.

Další možností je hrát mobilní hry na větší 43palcové obrazovce přes vestavěné Wi-Fi/Bluetooth rozhraní, nebo jen připojit ovladač a užívat si hry v cloudu i bez herní konzole.

Obnovovací frekvence 144 Hz a doba odezvy 1 ms (MPRT) umožňují rychlé a plynulé zobrazování a přesné reakce na pohyby myši. Odyssey Neo G7 zajišťuje neuvěřitelně plynulé a rychlé akční hraní i během nejvypjatějších okamžiků a díky podpoře AMD FreeSync Premium Pro snižuje zasekávání, vstupní latenci a trhání obrazu.

Uživatelé stále víc požadují personalizované a přizpůsobitelné herní prostředí. Odyssey Neo G7 nabízí řadu inovativních funkcí, které umožňují nastavit velikost, polohu, a dokonce i poměr stran obrazovky k optimálnímu hernímu nastavení.

Funkce Flex Move Screen dovoluje hráčům nastavit velikost herní obrazovky v rozmezí 43 až 20 palců tak, aby odpovídala preferované velikosti podle hry, kterou hrají. Můžou dokonce změnit polohu obrazovky a najít tak dokonalou konfiguraci, aby dosáhli co nejlepšího výkonu v jakékoli hře. Monitor Odyssey Neo G7 bude dostupný v České republice za doporučenou maloobchodní cenu 31 990 Kč.

Zdroj: Samsung Electronics

Mohlo by vás zajímat

Reklama