Externí SSD disk menší než kreditka s kapacitou až 1 TB

Odolný kryt disku HL200 zajišťuje bezpečnost dat i při náhodném pádu / Goodram
Nový model Goodram HL200 je externí disk menší než kreditka a rychlé a ergonomické úložiště zároveň. Je k dispozici v kapacitách 256 GB, 512 GB a 1 TB s rychlolostí čtení/zápisu 520/500 MB/s a se dvěma kabely.

Rychlý přenos souborů umožňuje rozhraní USB 3.2 gen. 2 typu C, tedy mimo jiné. Plynulý přenos zajišťují dle webu výrobce vybrané komponenty a odpovídající specifikace.

Vícefázové testování a značkové komponenty zajišťují vysokou a stabilní rychlost zápisu a čtení a rychlost čtení i při intenzivním provozu zařízení. Díky tomu lze na disk přenášet video v rozlišení 4K, fotografie ve vysokém rozlišení nebo velké soubory dat během několika sekund.

Goodram HL200 není jen ideálním rozšířením paměti nebo datovým úložištěm, které se hodí k notebookům a počítačům. HL200 ocení také majitelé konzolí. Externí disk je ideálním zařízením pro ukládání a přenášení oblíbených her.

Jeho malé, ergonomické pouzdro s rozměry připomínajícími platební kartu umožňuje disk pohodlně přenášet i v kapse kalhot nebo malé kabelce, což ještě více podtrhuje mobilitu tohoto řešení. Vezmeme-li v úvahu užitečnost přenosného disku při cestování a v každodenním životě, můžeme o HL200 směle hovořit jako o nepostradatelném a mimořádně užitečném gadgetu pro dnešní dobu.

Na rozdíl od pevných disků nemají disky SSD žádné pohyblivé části, což snižuje riziko mechanického poškození. Odolný kryt disku HL200 zajišťuje bezpečnost vašich dat i při náhodném pádu nebo při používání v náročných podmínkách, například na cestách nebo v terénu.

Polovodičové disky navíc ve srovnání s klasickými magnetickými disky spotřebovávají mnohem méně energie. Pro majitele používajícího notebook nebo jiné přenosné zařízení to znamená delší dobu provozu na jedno nabití baterie. Pro vaše pohodlí se disk dodává se dvěma kabely: USB typu A – USB typu C a oboustranný USB typu C. Díky tomu lze disk připojit k většině zařízení vybavených portem USB.

Zdroj: Goodram

Mohlo by vás zajímat

Reklama