Netradiční počítačová skříň Ncore 100 Max od Cooler Master

Nová skříň disponuje napájecím zdrojem V SFX Gold ATX 3.0 850W / Cooler Master
Mini-ITX počítačová skříň Ncore 100 Max představuje zajímavou inovaci v oblasti designu počítačových skříní malých rozměrů, které kombinují výkon s kompaktními rozměry.

Cooler Master Ncore 100 Max je k dispozici v matném šedém, respektive v bronzovém provedení, a její tvar výškové budovy poskytne dle webu výrobce všem technologickým nadšencům, hráčům i profesionálním kreativním tvůrcům efektivní využití prostoru.

Hliníkové šasi má objem pouhých 15,7 litru a integruje vlastní vodní chlazení se 120mm radiátorem a V SFX Gold ATX 3.0 850W zdroj.

Nabízí variabilní hloubku 155 až 172 mm, šířku 212 mm a výšku 481 mm a pojme nejvýkonnější tříslotové grafické karty (až 3,9) o délce až 336 mm a šířce 140 mm. Dodávaná je včetně 6+2pin napájecích kabelů a počítá s vertikální instalací.

Nová skříň disponuje napájecím zdrojem V SFX Gold ATX 3.0 850W, který poskytuje vysoký výkon v malém provedení, a to z něj činí ideální volbu pro ty, kteří potřebují efektivně využít prostor pro co nejvyšší výkon.

Skříň využívá vlastní vodní AIO chlazení s 38 mm silným radiátorem a na míru navrženým ventilátorem. Efektivní uspořádání udržuje celou skříň i její komponenty v chladu i při intenzivních herních seancích.

Inovativní konstrukce je vhodná i pro ty nejmohutnější grafické karty a nabízí dokonalé řešení v malém formátu skříně například pro nejnovější grafické karty GeForce RTX 4090.

Zdroj: Cooler Master

Mohlo by vás zajímat

Reklama