Nový stylový Smart Monitor M8 od Samsungu s rozlišením 4K a kamerou SlimFit

Smart Monitor M8 zaujme elegantním tenoučkým provedením / Samsung
Model Smart Monitor M8 zaujme především moderním stylovým provedením, štíhlou konstrukcí, rozlišením UHD neboli 4K a kamerou SlimFit v základní výbavě.

K dispozici jsou podle informací výrobce čtyři barevné varianty (bílá Warm White, růžová Sunset Pink, modrá Daylight Blue a zelená Spring Green), vesměs s úhlopříčkou 32 palců neboli 81 cm.

Smart Monitor M8 bude v Česku dostupný od května ve všech čtyřech barvách a jeho doporučená maloobchodní cena je 19 990 Kč. Ode dneška až do 30. dubna 2022 nebo do vyprodání zásob si jej můžete předobjednat, a navíc získat bílá bezdrátová sluchátka Galaxy Buds2 za 1 Kč. 

První modely řady Smart Monitor přišly na trh v listopadu 2020. Záhy si získaly velkou oblibu coby první skutečně univerzální monitory na světě, vhodné k práci i domácí zábavě. A model M8 jde ještě dál – kromě tradičních funkcí s ním lze využít i nejrůznější streamingové služby, jako Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ nebo Apple TV. Ke streamování stačí jen Wi-Fi, televizor ani počítač vůbec nepotřebujete. 

Milovníky stylového designu potěší Smart Monitor M8 především elegantním tenoučkým provedením. Jeho tloušťka dosahuje jen 11,4 mm, je tedy o celé tři čtvrtiny štíhlejší než jeho předchůdci. 

Stylový dojem podtrhuje plochá zadní strana a také několik barevných variant. Díky nim si lze monitor vybrat tak, aby zapadl do každého prostředí podle vkusu majitele. 

Smart Monitor M8 se výborně hodí k pracovním úkolům všeho druhu. Může se stát ústředním prvkem kvalitní domácí kanceláře a nepotřebuje k tomu ani počítač – pomocí technologie Smart Hub se dokáže připojit k mnoha jiným chytrým zařízením. Díky uživatelskému rozhraní Workspace lze na monitoru současně zobrazit okna z různých zařízení a služeb.

Počítač s Windows nebo MacOS je k monitoru možné připojit bezdrátově stejně jako zobrazit obsah chytrého telefonu ať už pomocí Samsung DeX či Apple Airplay 2.0. V neposlední řadě monitor nabízí také Microsoft 365 k úpravě dokumentů jen na monitoru bez připojeného PC. 

K dalším přednostem patří magnetická, snadno odnímatelná kamera SlimFit. Připnete ji k monitoru a můžete spustit videokonferenci, aniž by vás na pracovním stole rušily nevzhledné kabely.

Kamera SlimFit navíc dokáže sledovat tvář před sebou a automaticky na ni ostřit a zoomovat, což se výborně hodí například při prezentacích či distanční výuce. Samozřejmostí je i podpora videochatovacích aplikací typu Google Duo.

Zdroj: Samsung

Mohlo by vás zajímat

Reklama