Nejlehčí bezdrátová sluchátka s odstraněním okolního hluku a přehráváním v Hi-Res

Funkce Speak-to-Chat hudbu automaticky pozastaví, když na někoho promluvíte / Sony
Nejnovější přírůstek modelové řady LinkBuds jsou malá a lehká bezdrátová sluchátka s hmotností přibližně 4,8 gramu. Sluchátka Sony LinkBuds S jsou vhodná i pro celodenní streamování obsahu.

Tato sluchátka kombinují podle informací výrobce koncept ambientního zvuku LinkBuds, který vám umožní komunikovat s okolním světem, s potlačením okolního zvuku, které vám umožní soustředit se na oblíbený obsah a na nic jiného. 

Sluchátka mají integrovanou funkci Adaptive Sound Control, která upravuje nastavení okolního zvuku podle toho, kde se právě nacházíte. Telefonování na hlučné ulici nebo za větrného dne nebylo s LinkBuds S nikdy snadnější díky technologii Sony Precise Voice Pickup, která optimálně ovládá mikrofony na obou sluchátkách, a díky použití síťové struktury kolem mikrofonů.

Díky novému 5mm měniči mají tato malá sluchátka dostatečnou sílu a navzdory své velikosti do uší produkují silné basy a čisté vokály, které vám umožní poslechnout si jakýkoli žánr. Integrovaný procesor V1 zlepšuje potlačení okolního hluku, zvyšuje kvalitu zvuku a omezuje zkreslení při nižší spotřebě energie.

Sluchátka vám také umožní vychutnat si bezdrátový zvuk s vysokým rozlišením díky technologii kódování zvuku LDAC. Kvalita veškeré vaší hudby bude obnovena na kvalitu zvuku s vysokým rozsahem pomocí technologie DSEE Extreme, která zvyšuje rozlišení digitálních hudebních souborů v reálném čase. 

Funkce Speak-to-Chat, založená na technologii Voice Pickup, hudbu automaticky pozastaví, když na někoho promluvíte, což vám usnadní konverzaci. Tato nová sluchátka jsou také kompatibilní se službami Google Assistant a Alexa. Sluchátka LinkBuds S jsou již v prodeji v bílé, černé a ecru barvě za 4 999 Kč. 

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama