Bezdrátový reproduktor Sony SRS-XB100 s až 16hodinovou výdrží baterie

Reproduktor je vodotěsný a prachotěsný s krytím IP67 / Sony
Nový kompaktní bezdrátový reproduktor SRS-XB100 značky Sony se právě dostává také na evropský trh. Model SRS-XB100 ukrývá v přenosném těle dostatečně silný a čistý zvuk.

Reproduktor XB100 je vše, co potřebujete pro život v pohybu. Dle webu výrobce je model vybaven pasivním zářičem, který zajišťuje dostatečně výkonný zvuk.

Díky excentricky umístěné membráně nabízí čistý zvuk i při vysoké hlasitosti. Nenechte se zmást jeho kompaktním rozměrem – tento malý reproduktor nese působivý zvuk do dalekého okolí. Technologie DSP s procesorem Sound Diffusion Processor totiž umožňuje šíření zvuku v jakémkoli prostoru.

Hudbu si můžete vychutnávat déle, protože baterie modelu XB100 vydrží až 16 hodin (tento údaj platí při nastavení úrovně hlasitosti na 36, skutečný výkon se může od uváděné výdrže lišit v závislosti na hlasitosti, přehrávaných skladbách, okolní teplotě a podmínkách používání).

Reproduktor je vodotěsný a prachotěsný s krytím IP67, má odolný povrch a víceúčelový popruh, díky nimž je ideální pro život v pohybu. Ať už jste doma nebo na cestách, umožní vám vestavěný mikrofon hands-free volání přímo prostřednictvím reproduktoru. A můžete se spolehnout na lepší a čistší hovory díky funkci Echo Cancelling, která umožňuje dvěma lidem mluvit současně, aniž by se navzájem rušili.

Tělo a víceúčelový popruh sluchátek SRS-XB100 jsou částečně vyrobeny z recyklovaných plastových materiálů. Při výrobě obalového materiálu sluchátek SRS-XB100 se nepoužívají žádné plasty. Model SRS-XB100 bude k dostání od konce srpna za 1.499 Kč.

Zdroj: Sony

Mohlo by vás zajímat

Reklama