Říjnový AQ Show bude největší letošní oslavou high-end audia

Velký prostor bude věnován tradičně i gramofonnímu poslechu a domácímu kinu / AQ
Tradiční akce moravského výrobce umožní návštěvníkům nahlédnout do výroby reprosoustav AQ a zorientovat se v novinkách světových značek jako JBL, Mark Levinson, Pro-Ject či Audioquest.

AQ Show 2023 nabídne zajímavý program pro každého milovníka audio technologií a hudby. Kromě možnosti navštívit výrobu AQ a na vlastní oči vidět jak se rodí známé české reprosoustavy, jako jsou oceňované AQ Canto s AQ Labrador, či luxusní AQ Passion, budou totiž k vidění a poslechu i produkty dalších světových značek.

Těšit se můžete na luxusní elektroniku Mark Levinson, historicky první českou prezentaci nové řady zesilovačů a přehrávačů i aktivních reprosoustav JBL a lokální premiéru reprosoustav Golden Ear T66. Chybět nebude ani představení zcela nové řady britského výrobce Arcam. Jako vždy nebude chybět ani populární a zároveň kontroverzní prezentace světově známého výrobce kabelů Audioquest. V tomto roce se lze těšit na napájecí kabely, digitální kabely a filtraci napájení.

Velký prostor bude věnován tradičně i gramofonnímu poslechu a domácímu kinu. Návštěvníci zakusí špičkovou audiovizuální sestavu Dolby Atmos kina v hodnotě přesahující 1 000 000 Kč, která je postavena na reprosoustavách AQ Passion Fever. Ty doplňují satelity a centrální reprosoustav z řady Pontos a vše pohání nejvyšší modely AV receiverů a koncových zesilovačů Arcam.

Skutečně hutnou prezenci výbušných efektů pak zajišťuje dvojice subwooferů AQ Pontos W. Fanoušky analogu pak potěší přes 30 typů gramofonů značky Pro-Ject přístupných k detailnímu posouzení a srovnávací testy modelů různých cenových hladin.

Vrcholem této události bude slavnostní odhalení nových high-end reprosoustav AQ Acon mířících do cenové kategorie 2 000 000 Kč. Ty navážou na úspěšnou řadu slovenských reprosoustav Acon a zhmotní tak společnou vizi Jána Gbůra a Vladimíra Sapary.

Akce proběhne přímo v sídle AQ (Severní 452, Červenka) ve dnech 13. a 14. 10. 2023, vždy od 10:00 do 18:00. Pro návštěvníky bude kromě bohatého programu připraveno i občerstvení a slevové nabídky na vybrané produkty z oblasti reprosoustav, gramofonů i kabeláže a příslušenství.

Zdroj: AQ

Mohlo by vás zajímat

Reklama