Novou chytrou Wi-Fi žárovku Tapo lze ovládat smartphonem i hlasem

Mobilní aplikace umožňuje i rozsvěcení a zhasínání světel na dálku / TP-Link
U chytré Wi-Fi žárovky TP-Link Tapo L530E si můžete vybrat z 16 milionů barevných odstínů – a vytvářet si přitom vlastní scénáře osvětlení, které následně využijete podle nálady a příležitosti.

Aktuální potřebě nebo situaci můžete přizpůsobit barevný odstín, ale kromě toho i jas nebo teplotu (na úrovni 2 500 až 6 500 K). Každá situace, která se u vás doma či v kanceláři odehrává, vyžaduje jinou barvu světla, a tedy i jinou atmosféru.

Ať už se jedná o přehrávání domácího kina, soustředěnou práci, romantickou večeři, večírek s přáteli nebo hraní na počítači, u Tapo L530E si naprogramujete přesně tu atmosféru, kterou zrovna potřebujete.

Veškeré důležité parametry včetně jasu si jednoduše nastavíte v mobilní aplikaci Tapo.  Maximální hodnota jasu činí 806 lumenů, což odpovídá ekvivalentu 60wattové žárovky. Každé z nastavení si samozřejmě přímo v aplikaci jednoduše uložíte a při další podobné příležitosti jej tak můžete použít znova.

Kromě výše uvedeného si nastavíte třeba i plán a časovač, díky kterému bude žárovka svítit na úrovni jasu s odstínem světla, které se hodí k vašim pravidelným aktivitám – například spánku a vstávání. Režimy východu a západu slunce pak umožňují automatické zapnutí světla dle vaší časové zóny.

Chytrá žárovka TP-Link Tapo L530E spolupracuje i s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa, a tím ovládání ještě zjednodušuje – stačí totiž vyslovit pár jednoduchých příkazů a žárovka se podle toho zachová.

Mobilní aplikace samozřejmě umožňuje i rozsvěcení a zhasínání světel na dálku, takže si můžete potřebnou atmosféru připravit již před příchodem domů. Nebo naopak náhodně rozsvěcovat a zhasínat světla v době, kdy jste na dovolené, takže si žádný kolemjdoucí nemůže být jistý, jestli se právě nacházíte doma či nikoliv.

Mohlo by vás zajímat

Reklama