Ekosystém chytré domácnosti Yale nově doplňuje osvětlení Philips Hue

Kombinace světla a zvuku vytváří dvojnásobný výstražný efekt / Yale
Sníte o tom, že se dveře vašeho bytu či domu při vašem příchodu okamžitě odemknou, světla se rozsvítí a vy se budete cítit vítáni a v bezpečí?

Nebo hledáte způsob, jak nezapomenout zhasnout světla, když svůj domov opouštíte? Integrace řešení osvětlení Philips Hue a chytrého zámku Yale Linus vám toto vše nabídne.

Yale, specialista na zabezpečení domácností, totiž oznámil partnerství se společností Philips Hue, expertem v oblasti chytrého osvětlení. Ekosystém chytré domácnosti Yale nově doplňuje osvětlení Philips Hue. Rozšiřují se tak možnosti stávajících produktů Yale, jako jsou chytrý zámek Yale Linus a Yale Sync alarm.

Chytré alarmy Yale Sync a SR již společně s osvětlením Philips Hue fungují. Kombinace světla a zvuku vytváří dvojnásobný výstražný efekt, při kterém integrované osvětlení Philips Hue odrazuje potenciální zloděje a zároveň poskytuje majitelům domů vizuální ujištění, že jejich domov je chráněn.

Integrace obou řešení poskytne nyní spotřebitelům ještě větší klid. Budou totiž vědět, že jejich domov je v bezpečí bez ohledu na to, kde se právě nacházejí. Společná instalace chytrého zámku Yale Linus a osvětlení Philips Hue říká svým majitelům:

  • Vítejte doma se světly: Uvítání na prahu domova je příjemné tam, kde se automaticky rozsvítí, dveře odemknou a vy uvidíte na cestu dovnitř.
  • Nechte domov bez obav: Jedním stiskem na inteligentní klávesnici Yale zamknete dveře a vypnete světla před odjezdem z domova. Nastavením na automatické spínání pak nasimulujte svou přítomnost a získáte klid po dobu, kdy jste pryč.
  • Sdílejte přístup do svého domova: Vytvořte pro své hosty dojem, že jsou očekáváni, i když jste mimo domov.  Sdílejte s nimi přístup přes jejich telefon či pomocí klávesnice a rozsviťte jim světla uvnitř.

V kombinaci s alarmem bude k dostání kit za od 12 128 Kč obsahující: Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack, Philips Hue Dimmer Switch v2 EU, Yale Linus zámek Silver nebo Black a Yale Linus Connect Wifi Bridge.

V kombinaci s chytrým zámkem Yale Linus pak bude k dispozici kit od 11 004 Kč zahrnující: Philips Hue White and Color ambiance 9,5W E27 PMO 2 pack starter pack, Philips Hue Motion Sensor EU a Yale Sync alarm kit IA-311.

Mohlo by vás zajímat

Reklama