Nejlepší chytré hodinky pro letošní rok jsou dle asociace EISA Watch GT 3 Pro

V nabídce hodinek je více než 100 cvičebních režimů nebo analýza EKG / HUAWEI
Společnost HUAWEI obdržela za své nejnovější chytré hodinky Watch GT 3 Pro ocenění od respektované asociace EISA (Expert Imaging and Sound Association).

Na základě nezávislých technických recenzí od jejích členů se Watch GT 3 Pro staly nejlepším produktem v kategorii chytrých hodinek pro rok 2022/23. HUAWEI je v této kategorii oceněn již třetím rokem v řadě. 

Prestižní ocenění od EISA se přidává k seznamu produktových ocenění, které HUAWEI Watch GT 3 Pro nedávno získaly. Mezi nimi jsou například ocenění od společností Android Headlines, Tech Advisor a PhoneArena.

Porotci asociace EISA označili hodinky jako dosud nejdokonalejší hodinky HUAWEI, přičemž také chválili jejich klasický a luxusní design, který se skládá z titanového pouzdra, keramické zadní strany, safírového skla a také z AMOLED displeje, který přináší živé a ostré barvy. Vyzdvihovány byly i za jejich pokročilý operační systém a množství aplikací a funkcí, včetně monitorování hladiny kyslíku v krvi, odolnosti proti vodě a výjimečnou výdrž baterie. 

Watch GT 3 Pro jsou nejnovějšími hodinkami řady a také jejich vlajkovou lodí. Watch GT 3 Pro se mohou pochlubit prémiovým vzhledem v titanové nebo keramické verzi a jsou perfektním společníkem pro cvičení jakéhokoliv druhu, včetně potápění. A to díky vodotěsnosti až do 30 metrů. 

Hodinky uživatele zaujmou i nadstandardní výdrží baterie a až o 30 % rychlejším nabíjením než předchozí generace. Nabízejí také řadu speciálních funkcí sledování, které uživatelům pomohou zlepšit jejich každodenní životní návyky.

V nabídce je více než 100 cvičebních režimů, analýza EKG či inteligentní monitorování srdečního tepu a sledování spánku. 

Zdroj: HUAWEI, EISA

Mohlo by vás zajímat

Reklama